Mücahit sonuçtan hiç memnun değil

Dünya Döner Çalışanları Ve Müşteri

23 Haziran 2023 18:31

Dünya döner Alanya Kadıpaşa şubesi. O kadar fazla dünya döner şubesi gezdim burası kadar kötü müşteri iletişimi sıfır olan gir yer görmedim. Öğrenci menüsü istedik diye aşağılayıcı konuşmalar tepkiler verdi. Kola istedik alamazsınız dendi hayır dendi. Ekstra ücretini vereceğiz dedikten sonra ne istiyorsunuz diye terslendik. Yediğim en kötü dönerdi etler çiğdi lavaşı çok çıtırdı. Sürekli severek gittiğim dünya dönere sırf bu şubesi için son gidişim Büyük ihtimalle. Aldığımız yemekleri de yiyemedik yarım bıraktık. Belki çok fazla bir ücret ödemedik ama helal etmiyorum. İlk girdiğimizde turist sandılar ilgi alaka çok güzeldi öğrenci dedikten ve Türk olduğumuzu öğrendikten sonra her şey değişti. Demek ki Türk markası olan sözde öğrenci dostu bir firmaya da artık yabancı olarak gelmek gerekiyor. Lütfen tabelaları değiştirin öğrenciye özel yazısını falan çıkarın. Öğrenci olmak mı suç? Yoksa buradan alışveriş yapmak mı? Dünya döner kadar gelişmiş büyük bir firmaya yakıştıramadım.

05 Haziran 2023 21:03
Yeşim sonuçtan çok memnun

18 Temmuz 2023 00:41
"Müşteri temsilcisi Elif hanıma çok TSK. Ederim. Gayet ilgili anlayışlı ve çözüm odaklı yaklaştı."
Ersin sonuçtan hiç memnun değil

Kötü Deneyim: Dönerin Tadı Ve Hizmet Kalitesi

06 Aralık 2024 23:13