Ümit sonucu yetersiz buldu

12 Ağustos 2024 13:18

Antares DS Damat mağazasından 14 Temmuz'da sözde indirim kampanyasından 3 adet t-shirt aldım. Oradaki reyon sorumlusu tişörtü denedikten sonra 2 tişörtü XL, üçüncü tişörtü ise L beden vermiş. Değiştirmeye gittiğimde ikinci bir t-shirt daha sattı bana. Eve geldiğimde 2 tişörtün yine küçük beden L olduğunu görüp üçüncü kez mağazaya gittim. Sipariş geçip bana uygun beden getireceklerini söylediler. Aradan 10 gün geçti. 4. kez mağazaya gittiğimde yoğunluk olduğunu ve mağazayı yeni devraldıklarını ve durumu telafi edeceklerini söylediler. 9 gün sonra 5. kez tekrar gittim, mağazadaki bayan gülümseyerek mağazaya mail attığını söyledi (sanırım dumanla haberleşiyorlar ki mail atmak bile 9 günlerini almış). 23 gün sonra sadece yaptıkları mağazaya mail atmak olan arkadaşlara artık tişörtü almak istemediğimi, parasını ödediğim halde teslim edemedikleri 2 tişörtü iade etmek istediğimi söyledim. Merkeze bildirip geri ödeme yapacaklarını söylediler, kredi kartıyla almama rağmen ödeme yapmak için benden T.C. kimlik numaramı, IBAN numaramı istediler. Bunları neden istediklerini sorduğumda merkezin bunları istediğini söyledi. Az kaldı savcılıktan sabıka kaydı da istiyor musunuz diye soracaktım. Bu davranışlarından dolayı da geri ödeme yapmak istemediklerini anladım, yaklaşık 9 gün olmasına rağmen ödeme yapılmadı. DS Damat'ın müşteri hizmetlerini aradığımda ise telefon açılıp ilk sıradasınız demelerine rağmen 3 dakika bekletip telefon otomatik olarak kapanıyor. Bunu 4 kez yaşadım. Genel müdürlük numarasını zaten açmıyorlar. 50 yaşımda ilk kez bu kadar lakayıt bir mağaza gördüm, problemi çözmek yerine müşteriden parasını alıp ürünü teslim etmeyen Antares DS Damat mağazasını tebrik ediyorum. Siz de parasını ödeyip ürünü almadan sizinle dalga geçilmesini istiyorsanız Antares DS Damat mağazasını tercih etmelisiniz. Hayatım boyunca bir daha DS Damat mağazasından alışveriş yapmayı bırakın, önünden bile geçmem.

17 Ağustos 2024 18:29

Bir ay sonra nihayet olayın sonucunda mağazayla tekrar iletişime geçip para iadesi yaptılar, iade için benden istemedikleri bir tek sabıka sicil kaydı istemedikleri kaldı. Böyle bir ilgisiz, lakayıt ve müşterileriyle resmen dalga geçen bir mağaza daha görmedim. Şayet bir ürün alıp parasını ödeyip ürünü kullanmadan sinirlerim bozulsun diyorsanız Antares DS Damat mağazasını tercih edin.

19 Ağustos 2024 14:43 (Şikayetten 7 gün sonra)
20 Ağustos 2024 07:55

Antares DS Damat mağazasına 3 kez telefon numaramı bıraktım, şimdi kalkmış iletişim numaranızdan size ulaşamadık diyerek suçu yine müşteriye yani bana yüklüyorsunuz. Mağaza personelinin sorumsuzluğu yüzünden numaranızı bulamadık özür dileriz demeniz gerekirken defalarca aradığım açıldıktan sonra ilk sıradasınız demelerine rağmen on saniye sonra defalarca yüzüme kapatılan sözde müşteri hizmetleri numarasını tekrar aramamı istiyorsunuz. Ne kadar ciddiyetsiz bir marka olduğunuz yazdığınız cevaptan belli. Madem hatanızı telafi etmek istiyorsunuz mağdur ettiğiniz müşteriyi defalarca siz arayacaksınız müşteri sizi arayıp benden özür dileyin mi diyecek.

İsmet sonuçtan hiç memnun değil

06 Mayıs 2025 21:20

Müslüm