Hülya sonuçtan hiç memnun değil

13 Ağustos 2023 19:51

Dry Center Maltepe parkta başımıza gelenler bizi çileden çıkarttı. Ama o kadar umursamaz ve iş bilmez olmalarına rağmen, bizi haksız duruma düşürmek için, her türlü numarayı da yaptı personelleri.

12 Ağustos 2023 cumartesi almak üzere kuru temizleme yapılmasını özellikle tembihlediğimiz damat marka pantolonu teslim ettik. Orada çalışan hanımefendi tamam diyerek aslında tabelada 50 TL civarı yazan fiyata 89.90 TL peşin para istedi. Paramızı ödedik garanti olsun, belki gecikir diye de cumartesi değil pazar akşamüstü gittik. Gittiğimizde arka taraftan çıkan bir erkek personel pantolonun hazır olmadığını söyledi sinirlendik. Teslim tarihinden bir gün sonra gitmemize rağmen pantolonun hala hazır olmamasına şüphelendik. Peki o zaman madem parasını da verdik. Bize teslim edin dedik. Veremem diye ısrar etti. Haliyle sesimizi yükselttik. Sürekli arka tarafa baktığı için eşim sinirlendi ve bakmak istedi. Olağanüstü bir şey olduğunu tahmin ettiği için. Maltepe Park AVM nin güvenliği çağrıldı. Zorla arkaya girmek istiyorlar diye güvenlik geldi. Biz sesimizi yükselttikçe mecbur kalıp pantolonu masanın üstüne fırlattı. Kardeşim biz bunu evde de yıkardık, kuru temizlemeye neden getirdik dedim yıkasaydın o zaman diye utanmadan cevap vermeye devam etti. Terbiyesizsin sen deyince bir de aynı şekilde bana sensin terbiyesiz diye söylendi. Bir baktık ki üstünde etiketinde sadece kuru temizleme yazmasına rağmen sırılsıklam yıkanmış henüz kurumamış pantolon... Deliye döndük. Şimdi Tüketici Hakem Heyeti'ne, CİMER'e her yere yazdım. Hem pantolonu tazmin edecekler hem de haksız yere aldıkları 90 TL yi. Hakkımı sonuna kadar arayacağım.

20 Ağustos 2023 16:00

Hala çözüm üretilmesini bekliyorum. Gerekli şikayetleri gerekli mercilere yaptım. Henüz markadan bir dönüş olmadı. Ben kendim Dry Center iletişim numarasını arayarak bizzat şikayetimi ilettim. Elimdeki resimleri ve videoları kendi mail adreslerine iletmemi istediler. Mail attığım halde dönüş yapılmadı.

15 Kasım 2023 03:42

Hala bir Allah'ın kulu arayıp şikayetimizle ilgili dönüş yapmadı. Tüketici Hakem Heyeti'ne de başvurduk. Maalesef orada da aşırı yoğunluktan bir dönüş yok. Memlekette bunlar gibi işini kötü yapan ve haklı insanı haksız hale getiren firmalar varken ne söylenir ki?

Iki sonuçtan hiç memnun değil

Dry Center Kuru Temizleme Kurutemizleme Hizmeti Sonrası Büyük Hayal Kırıklığı

17 Nisan 2025 10:58
Selim sonuçtan hiç memnun değil

16 Haziran 2023 17:23
Dry Center Kuru Temizleme Kuru Kirletme Hizmeti
dry-center-kuru-temizleme-kuru-kirletme-hizmeti-2.pdf
Ozge sonuçtan hiç memnun değil

24 Mart 2024 00:47
Dry Center Kuru Temizleme Kuru Temizleme Hizmeti Sonrası Yaşanan Mağduriyet
Aslı sonuçtan hiç memnun değil

15 Mayıs 2024 11:26