Dr. Mac Whatsenglish Eğitimi Şikayeti

03 Aralık 2024 01:35

Dr. Maç ücretsiz eğitim programına kayıt olmak istedim zorla başkan seçip görevler veriyorlar. Eğitim haricinde görevi yapacak zamanınız olmadığını söylediğinizde eğitim listesinden çıkarıyorlar. İletişim ağı bile başarılı olmayan bir yerin eğitiminden de bir fayda gelmez.

Muhammet
Muhammet

Dr. Maç ücretsiz eğitim programına kayıt olmak istedim zorla başkan seçip görevler veriyorlar. Eğitim haricinde görevi yapacak zamanınız olmadığını söylediğinizde eğitim listesinden çıkarıyorlar. İletişim ağı bile başarılı olmayan bir yerin eğitiminden de bir fayda gelmez Burası karşılıklı hizmet esasına dayanan bir platform. Hiçbir ücret alınmaz, bağış kabul edilmez, resmi kurumlardan destek alınmaz. Peki 300.000 kişilik bir platformda bu hizmetleri kim yürütecek? O nedenle sistem "karşılıklı hizmet" esasına dayanır. Herkes işin bir ucundan tutarak sistem yürüyecek. Eğer "herkes bana hizmet versin, ben kimseye hizmet vermek istemiyorum" anlayışındaysanız, bu sistem size uygun değil maalesef.

Edis sonuçtan çok memnun

26 Aralık 2024 21:03
"Bir yanlış anlaşılma olmuş. Gerekli arkadaş arayıp, gereken açıklamayı yaptı. İlgilerinden dolayı teşekkür ederim."

Hacer
23 Mayıs 2024 22:08