Dr. Zekeriya Kul Full Face Ameliyatı Olup Mağdur Oldum

15 Ocak 2024 19:397.175

2021 yılında Zekeriya Kul'a ameliyat oldum. 'Estetik yolculuğu' sayfasına güvenerek gittim. Aslında niyetim sadece şakak germe ve göz üstündeki fazla deriyi aldırmaktı. Bana 'Full Face' yapalım dedi. Ben de ona güvenerek 'tamam' dedim, nereden bilebilirdim ki? Ameliyattan sonra yüzümde tik kaldı, arkadaşlar. Sol tarafımda gözümü açıp kapattıkça yanağımda çekme oluyor. Ayrıca kulaklarımı kötü dikmiş. Arkadaşlarım dalga geçtiler, 'Avatar gibi oldun' dediler. Ameliyat sırasında dirseğim yanmıştı, çok kötüydü her şey. Kendisiyle daha sonra bunun için görüştüm, bana 'zamanla geçer' dedi. İki yıl oldu, hala geçmedi.

15 Ocak 2024 20:45 (Şikayetten 1 saat sonra)

Merhaba, doktor beyin özel ilgi alanı yüz germe ameliyatı olduğundan ülkemizden ve dünyanın bir çok yerinden kendisine ameliyat olmuş, mutlu olmuş çok sayıda hastası mevcut. Bunun yanı sıra unutmayınız ki, cerrahi ameliyatlar sonrası öngörüleneyen ve önlenemeyen durumlarla da karşılaşılabilir. Bahsettiğiniz durumlar da bunlardan gibi görünüyor. Eğer gerçekten böyle bir durum var ise, hastalarımız takibe alınır ve eğer gerekirse revizyon işlemleri gerçekleştirilir. Sizin yapmanız gereken şey; kliniğimizle iletişime geçmek, muayene randevusu almaktır. Eğer gerçekten ihtiyacımız olan bir işlem var ise zaten doktor bey siz talep etmeseniz dahi kendisi bu işlemi önerecek kadar objektif bir yaklaşıma sahiptir. 15 yıl önce Dr. Beye ameliyat olmuş bir hastası hala kontrolleri için hiçbir şikayeti olmamasına rağmen sadece kontrol amaçlı doktor beye başvurur. Lütfen siz de bizimle iletişime geçip muayene randevunuzu alınız.

3 Şubat 15:53

Bir daha yüzüme dokundurtmam acı bir tecrübeyle öğrendim. Hele ki size revizyona bir daha asla gelmem. Aslında size dava açmak lazım bu süreçle uğraşıp kendimi psikolojik olarak da yormak istemiyorum

3 Şubat 15:56

Bu doktoru araştıran varsa sadece medyatik isimlerin ameliyatlarında çok özenliler sıradan vatandaşsanız benim gibi hasar kalabilir lütfen yüzünüzle oynatmayın sonra geri dönüşü olmayan bir yola girmek zorunda kalabilirsiniz.

3 Şubat 15:59

Şişliklerim bile inmedi hala kaç yıl oldu korkuyorum herhangi bir doktora gidip kötü bir şey duymaktan

3 Şubat 16:03

Bu arada asistanı Leyla Hanıma durumu anlattım beni engelledi. Haklısınız gerçekten çok ilgilisiniz. Çalışan Leylayı da sekreter olarak almışlar. Doktor gibi tavsiyeyi ondan alıyorsunuz. Herhangi bir uzmanlığı yok lütfen bu kliniğe

Yorumlar(8)

10 Şubat 14:03

Karalamak için yaptığınız o kadar belli ki. Ben de doktor beyin hastasıyım yeniden doğdum. Bakım ben yeniden doğdum. Ellerine gözlerine saglık. Ameliyat olduğum hastanede deskte duran hastane personeline bakın doktorun ekibinden birine değil hastane personeline genel memnuniyet durumunu sorduğumda memnun olmayan bir kişi bile görmediğini söyledi. Kontrollerimde muayenehanesinde onlarca insan gördüm bir kişi mi memnun olmaz bir kişi mi sorun çıkarmaz bir kişi mi mızıklanmaz? Görmedim. O kadar ilgili ki ilgilenmemesi gereken konularla dahi ilgilendi. Türkiye'nin en iyi doktoru. İsteyenlere fotoğraflarımı gösterebilirim. İsteyen gelip yüzüme de bakabilir. Canım doktorum. Tabii ki kıskanacaklar bu sektörün nabzı senin elinde.

3 Şubat 22:19

Zekeriya hocaya gul un estetiklerini onu canlı gördükten sonra, gözkapağı ve sakak germe operasyonu olmaya karar verdim ve oldum, gaydt memnunu. Esim yağ aldırma operasyonu oldu. Operasyonlardan sonra bir şikayetimiz olmadığı gibi her kontrolde de çok ilgili oldu. 1 yıl içinde de alt yuz germe düşünüyorum ve kendisine güveniyorum

3 Şubat 21:01

“Şakak germe operasyonu için [Doktor Zekeriya Kul ) hocamı tercih ettim ve sonuçtan inanılmaz memnun kaldım. Zekeriya hocama gül ve nur sayesinde ulaşabildim❤️ Yüzüm çok daha dinlenmiş ve genç görünüyor ama kesinlikle yapay durmuyor. Operasyon öncesi ve sonrası ilgisi, detaylı bilgilendirmesi sayesinde kendimi çok güvende hissettim. İyi ki yolumuz kesişmiş, gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.”

3 Şubat 20:37

Ben aynı doktorla (Dr. Zekeriya Kul) ameliyat süreci yaşamış bir hasta olarak yazmak istedim. Kendisiyle Gül Hanım (estetikyolculuğu) vasıtasıyla tanıştım. Karar aşamasından ameliyata, sonrasındaki takip sürecine kadar son derece ilgili, açıklayıcı ve güven veren bir yaklaşım gördüm. Her soruma sabırla yanıt aldıktan sonra ameliyata girdim ve süreç boyunca hiçbir aşamada yalnız hissetmedim. Sonucum harika oldu operasyon olalı 1.5 yıl oldu. Hocamıza farklı bir operasyon için de gideceğim biliyorum ki. Emin ellerdeyim.

3 Şubat 20:02

Zekeriya Hoca işinde bir numaradır. Ben de ona ameliyat oldum birçok arkadaşım da Gül sayesinde Zekeriya Hoca'ya ameliyat oldular. Bu yapılan yorumun tek bir cümlesinin bile gerçeği yansıttığını düşünmüyorum. Hem onun profesyonelliği, samimiyeti hem de işine ve hastalarına olan özeni bu yorumu çürütür... Herkese de gözüm kapalı söylerim

3 Şubat 15:49

Bana neden yazmadınız peki? Binlerce memnuniyet geribildirimi mevcut bende. Benden duyup gitmişsiniz. Ama banada şikayetinizi yazmamış, bir fotoğraf göndermemişsiniz. Hocaya da ulaşmamışsınız bununla alakalı. Ben ve benim gibi bir sürü influencer ve popüler arkadaşlarımın kaç yıllık sonuçları da gözler önünde. Zekeriya Kul kadar başarılı doktor yok bu alanda ki ben yıllardır binlerce kişiden mesaj alıyorum. Birçok kişiden daha iyi değerlendirme yapabiliyorum bana ulaşan mesajlar doğrultusunda. Siz lütfen bana veya doktora yazın burada bu şekilde itibar zedelemeden önce

Op. Dr. Ömer Sağır Estetik Ve Plastik Cerrahi Muayenehanesi Mini Face Lift Ve Gıdı Sarkması

2022 ağustos ayında mini Face lift ve gidiş sarkması için Dr. Ömer Sağır'a ameliyat oldum. O kadar pişmanım keşke olmasa...

2 Destek