Nur sonuçtan hiç memnun değil

10 Mayıs 2024 14:33

2022 yılında sosyal medya üzerinden Mila Estetik'le beraber çalışan Dr. Ali Cemal Yılmaz'a 4 arkadaşımla beraber göz kapağı estetiği olduk 15 gün sonra dikiş almak için gittik kendisi yerine yanındaki görevli olan bayan dikişlerimizi aldı 1 ay sonra kontrole gittik hepimizin gözlerinde sıkıntılar vardı bunlar geçecek deyip bizi gönderdiler ama aradan zaman geçse de gözlerimiz geçmedi aralarında en kotu olan benim gözüm oldu diğerleri yaş olarak epey büyük oldukları ve farklı problemlerinden dolayı tekrar gelemeyecekleri için ben aradım ve problemi dile getirdim en son yerine gittim çok saçma üslupla dalga geçer gibi çok güzel olduğunu söyledi benim gözümün kendi sıkıntısı olduğunu söyledi kendi hatasını kabul etmedi orada yaşadığım başka bir sıkıntıdan dolayı neye uğradığımı şaşırıp orayı terk ettim birkaç gün sonra mahkemeye vereceğimi söyledim revizyona çağırdı bu konuda diğer doktorlarda revizyon için sorumluluk almak istemedi çaresiz 2. Ameliyatı oldum ama yine sonuç hüsran oldu. Bu arada biz 4 arkadaş gittiğimizde bize farklı bir dikiş malzemesi kullandığını ve bu sebeple bu şekilde olduğunu da itiraf etti ne yazık ki doktor bir de... 2. Ameliyatın ardından sol gözümün dikişini alırken ipi koptu ve içinde ip kaldı eve geldikten sonra fark ettim ertesi gün aradım bana benim alabileceğimi yoksa başka bir yerde aldırabileceğimi söyledi yanındaki çalışını onu da kimse almak istemedi çünkü başka bir doktorun yaptığını diğer doktor ellemiyor sorumluk almamak için simdi sol gözümün içinde bir kist var ve bulanık görüyorum arada ve tuhaflık var ve halen izler var bu izler nasıl geçecek bilmiyorum tekrar ameliyat olma durumum olur mu bilmiyorum. Umarım bu yazı sizin için faydalı olur. Ameliyat öncesi 1. Foto 2.3. Foto 1. Ameliyat sonrası 3. Foto şu an ki durumum.

26 Mayıs 2024 11:59

Doktor bey 2 3 gün sonra beni aradı neden böyle bir şey yaptığımı sordu bu soru bende akil tutulmasına sebebiyet verdi gülüyorum ağlanacak halime ne demeli...

06 Eylül 2024 15:34

Bu süre gözümde bulanıklık ve yanma oluşturmuştu diye belirttim şu an tedavi amaçla birçok doktora gittim eğer ki izlerim ve görme sorunum geçmezse hukuki yolla giriş yapacağım yakın zamanda 1 yıl dolmuş olacak lakin iz ve içindeki kistler halen mevcut

27 Ocak 13:32

2025 yılının sonunda benimle iletişime geçen doktor bey şikayetin için çok üzülüyorum şikayetinizi kaldırır misiniz dedi bende bu süreç içerisinde maddi manevi fiziki olarak kayıp yaşadım bunların hiçbirinin telafisi yok ama bundan sonraki süreçte yapılacak işlemler için zararımı karşılayın dedim ben sizi yönlendiririm bana gelin diyor iki kere şans verdiğim ve beni bu duruma getiren bırakan birine bir daha asla güvenmem bir de neden ben buna zorunlu bırakılıyorum ki mağdur olarak empatiden yoksun kendinden taviz vermeyen her zaman kendini haklı gören bir kişi bir de diyor ki sizinki istisna ben bu işte çok iyiyim bu ameliyatı 4 kişi olduk hepimizin gözü problemli bana istisnai olan bir şey değil yani bunun neden bu şekilde olduğunu kendisi zaten dile getirmişti muayenesinde çokça düşünmek araştırmak gerekliymiş ben bunu bu süreçte çok iyi anladım sizinde bu tip sağlıkla ilgili durumlarda çokça araştırmanızı bir tek kötü yorum bile varsa vazgeçmenizi tavsiye ederim.

Ayşe
Ayşe

Böyle doktorlar bence kasaplık yapmalı. Para için herkesin günahına giriyorlar. Geçmiş olsun, umarım beklenir iniş yerine gelir 🙏 Ben de başka bir kasaptan dolayı mağdur oldum.

Madina sonuçtan hiç memnun değil

18 Mart 2025 18:31