Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Hastanede Hemşire Tarafından Yaşanan Saygısız Davranış

04 Ağustos 2024 14:08

Bakırköy Doktor Sadi Konuk Hastanesi'nde Onkoloji Bölümü 5. kat 512 numaralı odada bulunan kanser hastası ameliyatla hastamızın, N**** isimli hemşirenin bizlere pansumanı nasıl yapacağını gösterdiği esnada hastamızın canı yandığı için kolundan tutmuştur. N**** isimli hemşire hastamıza yüksek sesle bağırarak 'Siz bana dokunamazsınız, bir daha bana dokunmayın' diye bağırıp azarlamıştır. Kendisine şikayet edeceğimizi söylediğimizde 'İstediğiniz yere şikayet edin' deyip yanına 3-4 tane çalışma arkadaşını alıp arkadaşlarına 'Bakın bunlar bana bağırdı, çağırdı' diyerek bizi haksız duruma düşürmeye çalışmıştır. 'Biz burada bunu yapmazsak siz hiçbir şey yapamazsınız' deyip beni, eşimi ve ailemi aşağılamıştır. Sağlık Bakanlığı'na şikayet ettiğimde, Sağlık Bakanlığı 'Biz hiçbir şey yapamayız' dediler. Demek ki bu memlekette hastanelerde sağlık çalışanları istedikleri insanları azarlayabiliyorlar.

27 Temmuz 2025 17:11

Doktorun Saygısız Tavrı Ve Hakaretleri

02 Ekim 2024 11:27
Çağdaş sonuçtan hiç memnun değil

Hacettepe Hastanesi'nde Saygısız Muamele

29 Ocak 2025 12:49