27 Kasım 2023 15:41
Basak'ın Teşekkür Mesajı
“Öncelikle ilgi alakanız için çok teşekkür ediyorum. Telefonda da görüşmemiz üzerine belki de tek tek yapmalıydım. Tekrar iki farklı ürünü deneyip sonucunu buradan paylaşacağım. Hatta sizden ufak bir telafi paketi talep ediyorum tekrardan çok teşekkür ederim hem telefon hem buradan arayıp ilgilendiğiniz için”

Sivas tanzim marketten Sürekli kullandığım jöleden yine pasta yapmak için aldım 2 paketi kaynar suya dökünce garip bir renk ve tortu oluştu asla erimedi. Ve katılaşmadı su ölçüsünü eksik koyduğum halde olmadı. Elimde video ve görüntü de mevcut durumu ispatlayan. Bu markaya yakıştıramadım. Üründen 3 paket aldım hepsi çöp oldu o da cabası.

27 Kasım 2023 16:06 (Şikayetten 24 dakika sonra)

Merhabalar, Ürünümüze ait son kullanma tarihi, üretim saati ve seri numarası bilgilerini paylaşmanızı rica ederiz. Konuyla ilgili inceleme sağlanarak tarafınıza geri bildirimde bulunulacaktır. Sevgilerimizle, Dr. Oetker Müşteri Hizmetleri

27 Kasım 2023 17:28
Dr. Oetker Jöle Katılaşmadı Ve Bozuk Çıktı

Ürün paketinin fotoğrafını çekmiştim fakat sonra çöpe atmış evdekiler. Ama aynı ürünün devamı hala mağazada vardı. Tarihi geçik mi diye baktım 08 /2024 yazıyordu tarihinde problem de yoktu

28 Kasım 2023 09:01

Songül
09 Mart 2025 11:37

Songül
01 Aralık 2023 21:16
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Piyale Kabartmayan Kabartma Tozu

Hatice