Dr. Fulya Tezel Dermatoloji Telefonlara Cevap Verilmemesi

22 Mayıs 2023 17:20

⁸Gerçekten hayal kırıklığı yaşıyorum su an... Daha önce 2 kere randevum iptal edildi birincisinde gerçekten bir sebep vardı ama ikincisinde hocamızın isi çıktı dediler sadece, üstelik yurt dışından kısıtlı sure içinde geldiğimi bildikleri halde hiçbir özen gösterilmedi. Yine yurt dışından WhatsApp üzerinden bugünlerde defalarca kez aradım randevu alabilmek için, ulaşamadım fakat hiçbir şekilde, Türkiye'den arkadaşım aradı ulaşamadığımı söylemek için bana dönüş yapacaklarını söylediler ama yine de aramadılar. Üstüne tekrar ben aradığımda bu sefer açma zahmetinde bulundular. Yani telefonlara dönme zahmetinde bile bulunmayan personeller var bu klinikte ya da bizim müşterimiz bize yetiyor gibisinden bir düşünce. Çok yazık gerçekten Türkiye'de özel bir kurumdan bile insan faydalanamıyor geçmiş olsun hepimize.

Fulya
Fulya

Zuhal hanım yaşadığınız durum için çok üzüldüm. Bayram öncesi çok ciddi yoğunluğumuz var. Telefon numaranızı Instagram hesabımıza ya da WhatsApp gönderebilirseniz size en kısa sürede ulaşalım.

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Op. Dr. Zühal Dilek Şanlı Ticarethane Deneyimim - Beklentilerin Altında

06 Eylül 2023 12:36
Meryem sonuçtan hiç memnun değil

Randevu Kaosu Ve Müşteri Değersizliği

27 Aralık 2024 03:38