Cenk sonuçtan hiç memnun değil

Xiaomi - Hepsiburada - Dora Mobile Tarafından Mağdur Edilen Müşteriyim

Xiaomi - Hepsiburada - Dora Mobile Tarafından Mağdur Edilen Müşteriyim
20 Mart 2024 13:12

hepsiburada.com üzerinden ekim 2022 'de satın almış olduğum, Dora mobile'in ithal etmiş olduğu ve ekli görselde kutusu görülen Xiaomi - Mi Vacuum Cleaner Light (kablosuz süpürge) gayet güzel bir şekilde, tüm temizlikleri tarafımdan düzgünce yapılmasına rağmen ocak 2024 ortasında bir gün aniden çalışmamaya başladı. Önce, urunu satın almış olduğum satıcı : güncel gross ile temasa geçtim. Kendilerinden faturayı istedim. Kendileri bana 2022'deki faturaları maalesef gönderemiyoruz, siz yetkili servise götürün size yardımcı olurlar cevabını aldım. Sonra, bir turlu sonuca ulaşamayınca, Xiaomi'ye mail attım. Onlar da mal Xiaomi ithalatı değil, Dora mobile ithalatı olduğu için, Ouno adlı servise göndereceksiniz dediler. Bende gönderdim. Servisten gelen cevap ; " ürün garanti kapsamı dışındadır... Arızalı parçaları temin edilemediği için, yenisi ile değiştirilecektir. Bedeli 4150.-tl 'dir." bu kadar saçma sapan bir şeyi ilk defa görüyorum hayatımda. Xiaomi yurt dışı genel müdürlüğüne de konuyu aksettiriyorum. Mahkemeye de vereceğim. Okuduğum tüm yorumlar, bu firmalar ile ilgili ciddi şikayet olduğunu söylüyor. Hepsiburada.com'a da böyle firmalarla çalışmanın hiç yakışmadığını belirtmek isterim.

xiaomi-hepsiburada-dora-mobile-tarafindan-magdur-edilen-musteriyim-2.pdf

Esra sonuçtan hiç memnun değil

29 Nisan 2024 22:55

01 Temmuz 2024 12:22
Dora Mobile Ürünüme Ait Faturayı 1 Aydır Göndermiyor
Haarmnn sonuçtan hiç memnun değil

15 Eylül 2023 14:36
Bünyamin sonuçtan hiç memnun değil

Bünyamin
08 Kasım 2023 19:08
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

12 Aralık 2023 22:40
Dora Mobile Xiaomi Mop 2 Pro Robot Süpürgenin Mop Sorunu Ve Servis Hüsranı