10 Eylül 2023 10:34

2021 yılında sipariş verdiğimiz ürünleri Mayıs 2022'de teslimatı için Doqa Ahşap ile anlaşmış olmamıza rağmen, mobilyalarımızı aydan aya geciktirerek 5 ay sonra yani Ekim 2022 tarihinde teslim ettiler. Gelen ürünlerin çoğu sipariş ettiğimiz ürünler olmamasına rağmen mobilyayı teslim aldığımıza şükrettik. Mobilyayı teslim aldıktan 3 ay sonra mobilyanın her tarafında çatlamalar, açılmalar ve kabarmalar meydana geldi. Bunun üzerine Doqa Ahşap'ın sahibi d***, her zamanki gibi cevap vermeyince amcası m*** ile iletişime geçtik ve m*** bize kış zamanı soğuk olduğundan bunların olduğunu söyledi ve yazda gelip alacaklarını söyledi. Tabii biz yine inandık bu iş ahlakına sahip olmayan insanlara, sonrasında yaz geldi ve yine oyalamalar başladılar, fotoğrafta da anlaşılacağı üzere Kurban Bayramı'ndan sonra geleceklerini söylediler ama nafile yine gelmediler. Son olarak 3 hafta önce d***'la konuştuk, gelip alırım ama sana servis ücreti çıkar dedi. Ona da evet dememe rağmen yine oyalamalar başladı, yok şöyle oldu. Yok böyle oldu. Şu an d**** mesajlarıma cevap vermiyor. En ufak bir iş ahlakı bulunmamakta ve sonuna kadar yalan söylüyorlar.

Eren

Yenı evlenirken salon takımımın bir kısmını almak için tesadüfen bulduğum mağazada dugun sürecim boyunca aldığım en kötü hizmeti aldım. Hatalı ürünler gönderildi defalarca verilen tarihler geciktirildi verilen hiçbir söz tutulmadı. Her seferinde olabilir deyip geçtim. En son olarak da dolap kapaklarımın biri yukarı biri aşağıya bakıyor ve usta gönderip yapacaklarını en az 3. Seferdir söz verip yine gelmediler hatta en son düğün günümde gelmeyi teklif ettiler. Müşteriyle dalga geçmekte böyle bir şey herhalde. He bir de teslimatlar 12 ye kadar sürüyor ancak 7 den sonra asla muhatap bulamazsınız.

Ebru

İlk evim için 2023 yaz aylarında 8 kişilik sandalye ve masa takımı aldım. O zamanlar genel merkezleri Pendik/Velibaba idi. Ürün alana kadar yardımcı oldular. Doğal ahşap ürünler olduğu için renk konusunda tereddütlerim vardı ve bizi imalata kadar götürdüler. Fakat asıl sorun ürünler teslim olduktan sonra yaşandı. Konsolumun çekmecesinde deforme vardı değişmediler. Konsolumun içine raf istedim toplam 4 parçayı 1,5 senede teslim edip takamadılar. Ev değişikliği yaptım mutfak dolaplarım daha az olduğu için konsol raflarına ihtiyacım olduğunu belirttim raflar geldi ancak kendileri gelemedi ve ben başka bir marangoza taktırdım.

Esra

Cihan Bey merhaba, aynı sorunu şu an itibariyle ben de yaşıyorum. Tam olarak nasıl bir aksiyon aldınız, hukuki süreçlere başvurdunuz mu? Biz de Tüketici Hakları Hakem Heyeti'ne dilekçe oluşturma kararı almak zorunda kaldık.

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

09 Ocak 2024 10:54
Kinderbett Bebek Odaları Ürününde Çatlama Oldu Ve Farklı Renk Takıldı

Adana Mobilya (Adanamobilya.com) İşin Yükümlülüklerini Yerine Getirmeyip Kişiyi Mağdur Etmesi

11 Ağustos 2023 11:59

19 Eylül 2023 23:29
Beyaz Ahşap Mimarlık Eksik Malzeme Gönderildi, Ürünler Hatalı, Malzeme Kalitesiz