Menduh sonuçtan çok memnun

Buz Gibi Domino's Pizza Siparişi

23 Eylül 2023 21:19
Menduh'un Teşekkür Mesajı
“İlginiz ve çözüm süreci için teseküredrim”

Kayseri Melikgazi TOKİ Şubenizden Yemeksepeti üzerinden sipariş verdim. Siparişten 15-20 dakika sonra siparişiniz kuryeye teslim edildi. Bilgisi geldi. Kuryeye teslim kuryenin 10 dakikalık mesafesi 50 dakika sürdü bu süre zarfı içinde hem Yemek Sepeti üzerinden hem telefon ile şubenize ulaştım siparişin soğuk geleceğini söyledim ama onlar Yemeksepeti'nde sorun oluştuğunu siparişin soğuk gelmeyeceğini ısrarla söylediler. İptal edin. İstemiyorum dedikçe ısrarla sıcak gelecek gelince kontrol edin. Soğuk gelirse iade edin dediler ama gelen kurye arkadaşa ayıp olmasın diye kontrol etmedim fakat gelen ürünler buzdolabına konmuş yağları donmuş şekilde geldi 1 paketi zar zor yiyebildik şubenizle alakalı şikayette bulunmak istiyorum

23 Eylül 2023 22:04 (Şikayetten 44 dakika sonra)

Sayın , Menduh K. Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır, geri bildiriminiz için teşekkür ederiz.Hizmet kalitesinin devamlılığı adına en kısa sürede tarafınıza ulaşacağız. Saygılarımızla, Domino's Pizza Müşteri Hizmetleri

23 Eylül 2023 23:02

Umarım dönüşünüz WP iletişim hattınız gibi olmaz...

25 Eylül 2023 19:57

Merhaba, Müşterimiz ile görüşülerek müşteri memnuniyeti sağlanmıştır. Saygılarımızla, Domino's Müşteri Hizmetleri

25 Eylül 2023 20:08

İlginiz ve çözüm süreci için teseküredrim

Aykut sonucu yetersiz buldu

22 Eylül 2024 23:24
Domino's Kayseri Keykubat Şube Soğuk Teslimat Yaptı
Berkan sonuçtan çok memnun

27 Temmuz 2023 15:40
"Benimle iletişime geçen temsilcinin yaklaşımı için teşekkür ederim."

29 Eylül 2024 03:01

13 Nisan 2024 21:32
Domino's Pizza Kavacık Rüzgarlıbahçe Çavuşbaşı Şubesi Hiçbir Şekilde Ulaşılamıyor
Onur sonuçtan çok memnun

21 Mayıs 2025 21:06