Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Doğuş Elektronik Samsung LG Philips Sony Yetkili Servisi Ankara

17 Ağustos 2024 21:44

Pert kararı verilmiş TV uma itiraz etmeme rağmen, muhatap olan Ankara da Doğuş Samsung LG Philips Sony yetkili servisi henüz TV umu iade etmedi. Geçen hafta bir yanlış anlaşılma olmuş deyip TV u onaracağını iddia ederken dün isim benzerliği deyip TV u iade edeceğini söylüyor. İnsanlar ile dalga geçiyorlar resmen. Bu kadar liyakatsiz bir servisi ilk defa görüyorum. Soyadı bile aynı olmayan iki isme isim benzerliği diyor bir de dalga geçer gibi. Bilirkişi Hakem Heyeti TV u istiyor göndermiyorlar. Bir an önce TV u mu istiyorum

18 Ekim 2024 09:58 (Şikayetten 2 ay sonra)

Konu sigorta firmasıyla alakalı durum servisin sorumluluğu yoktur müşterinin televizyonu iade edilmiştir

24 Ekim 2024 13:23

Merak etmeyin yakında kimin sorumluluğunda olduğu belli olur. Siz daha hangi TV u kimden teslim aldınız hangisini kime teslim ettiniz onun bilincine varmaya çalışın. Hangi TV u kime teslim ettiğinizi bir sorgulayın önce. Bırakın tamiratı, onarımı daha bu aşamada nasıl bir çalışma prensibiniz var bir gözden geçirin.

Turan
Turan

Televizyonu teslim almış

Serdar

İşte bize teslim ettikleri şu an elimizde olan ekranı onarılamayan TV nun seri numarası ile bizim TV u ilk aldığımızda teslim edilen servis formunda yazan bizim TV seri numarası. TV nun asıl kullanıcısına ait mail adresi de ektedir. Eğer bu kullanıcı pert kararını onayladı ise ona da benim TV yi vermediyseniz benim TV nerede. Çünkü ekranında bir sorun olmayan TV nasıl ekrandan pert yiyor. Onarıp başkasına mi satılıyor. Bu gibi firmaları kurumsal diye geziyor, bir de daha büyük firmaların servisinden iş alıyorlar. Hata varsa düzeltmek, bir geri dönüş sağlamak, telafi etmek vb. Hiçbir geri dönüşü olmayan bu firmayı kesinlikle bir kez düşünmek gerektiğini umarım anlatabiliyorum.

Doğuş Elektronik Samsung LG Philips Sony Yetkili Servisi Ankara

25 Kasım 2023 13:01