Doğansan Bilişim Neutron Wi-Fi Evcil Hayvan Su Sebili Sorunu

16 Mayıs 2024 12:38

29.04.2024 tarihinde Pazarama Maximum Mobil uygulaması üzerinden Neutron Wi-Fi Evcil hayvan su sebili siparişi verdim. 02 Mayıs tarihinde teslim edildi. 4 kedim var bu sebeple Neutron life markasını bildiğim güvendiğim ve uygunda olduğu için almış bulundum.
Sonrasında motor kısmından rahatsız edici bir ses gelmeye başladı kedilerimde su içmeye bile yanaşmadı. Pazaramayı arayarak durumu anlattım. Hatta mailde video ile sesi duyabilsinler diye görüntü gönderdim. Ürünün geri gönderilmesi sorunun çözümü vs derken sürecin ne kadar süreceğini belirtmediklerinden bende Ürünü iade ettim. Fakat bugün bana olumlu olumsuz hiçbir bilgi vermeden tekrar kargo ile geri gönderiyorlar.
Arayıp sorduğumda teknik servisten bilgi beklediklerini ve bana yetkili servisin bilgisini vereceklerini söylüyorlar. Ayrıca servise ben götürecek ve ücret çıkarsa ben ödeyecekmişim. 1300TL ücret ödedim. Yaşadığım mağduriyeti kim çözecek.
Neutron Life markasını Pazarama satıcısı olarak satılmasına izin vermeyin.
Videodaki motor sesini duyabilirsiniz sıfır ses olması gerekiyor normalde.

Haluk sonuçtan hiç memnun değil

06 Şubat 2025 12:11
İade Sürecinde Yaşanan Sorunlar Ve Müşteri Memnuniyetsizliği
Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

06 Ağustos 2025 13:07
kedi-tuvaleti-surekli-sizdiriyor-musteri-hizmetleri-cozum-sunmuyor-6.jpg
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

06 Temmuz 2023 18:58
Oğuz sonuçtan memnun

Oğuz
17 Ocak 2025 01:40
"Evofone 1 yıla yakın bir süre sonra gecikmeli de olsa geri ödeme yaptı. Yeni yapılandıklarını düşünüyorum bu açıdan gecikmeli de olsa geri ödemeyi önemsiyorum. Benimle iletişim kuran çalışana teşekkür ediyorum. Çok nazikti."