Doğan Dayanıklı Tüketim Malları Sıfır Kapalı Kutu LG Televizyon Aldım Sorunlu Çıktı

31 Temmuz 2023 21:14

İzmir Gaziemir Optimum LG (doğan dayanıklı tüketim malları san. Ve tic. Ltd sti) mağazasından 09.06.2023 tarihinde aldığım LG marka 50UQ8100 model sıfır kapalı kutu televizyon servis kurulumu yaparken fark ettiğim cihazımda çizikler mevcut olup gelen yetkili servise durumu belirtip kendisininde cihazı görmesine rağmen bir montaj işim daha var ardından hemen gelirim deyip umursamamasından dolayı ben bütün yetkililerle görüşüp durumu bildirmeme rağmen sorunum giderilmedi. Cihazı aldığım firma ile görüşüyorum müşteri hizmetini arayın. Sorununuzu çözer deyip müşteri hizmetini arıyorum cihazı aldığınız firma ile görüşün onlar halleder deyip 1 buçuk aydır bu şekilde dalga geçer gibi oyalayıp duruyorlar. Hiçbir şekilde mağduriyetim giderilmiyor paramı iade etmeyip beni mağdur durumda bırakıyorlar ben şu an mağdur durumdayım. Paramın iade edilmesini istiyorum

01 Ağustos 2023 08:51 (Şikayetten 11 saat sonra)
01 Ağustos 2023 09:00

Ben aldığım cihazdan yetkili servisten ve firmadan hiçbir şekilde memnun kalmadım beni mağdur ettiklerinden dolayısıyla memnun değilim cihazın kusurlu olduğunu kurulumu yapan yetkili servisi bunu hiç umursamadan sıfır cihazda olsa bur tur çizikler gayet normal deyip dalga geçer gibi baslarından salıp hiçbir şekilde çözüm aramayıp mağduriyetim giderilmedi paramın iadesini istiyorum

01 Ağustos 2023 09:20

1 buçuk aydır oradan oraya yönlendirip durdular tüm yetkililerle görüşmeme rağmen yinede çözüm bulmadılar sıfır cihazda böyle sorun olması kozmetik çizik olup normaldir deyip hem dalga geçiyorlar hem oradan orays yonlediriyirlavbvvv

01 Ağustos 2023 09:24

Mağduriyetim giderilip paramın iadesini istiyorum

Volkan sonuçtan hiç memnun değil

11 Haziran 2024 11:50
Doğan Dayanıklı Tüketim Malları Sattığı Ürünler Arızalı Spotçu Firma