Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Doğan Trend Otomotiv Çok Memnun Olduğum Aracımdan Ve Mg Markasından Beni Soğutan Firma

10 Ağustos 2024 23:39

MG ZS marka aracımı 12.07.2024 tarihinde Ankara Söğütözü Doğan Grubu MG servisine bakıma bıraktım. Araç bakım dosyamı İ*** Hanım oluşturdu. Bakım sonrası araç teslim esnasında hiçbir kusuru olmayan aracımın silecek bitiş noktasında boya kazınması olduğunu gördüm. Durumu İ*** Hanım'a söyledim. Kendisi durumu Y**** Hanım'a iletti. Kendileri kamera kayıtlarını 1 saate yakın incelediler fakat ben bu esnada teşhir salonunda bekletildim. Daha sonra kendileri aracın kayıtlarında sileceklerle ilgili bir işlem yapılmadığını ve bu çiziklerin onlar tarafından kesinlikle yapılmadığını iddia ettiler. Fakat aracım aynı zamanda yıkanmıştı. Seramik kaplama olduğunu için süngerli yıkama yapılmasını belirttim. Yıkamada da sıkıntı görmediklerini söylediler. Kayıtları izlemek istediğimi ve o gün yola çıkacağım için İ*** Hanım da kayıtların silinmediğini, istediğim zaman izleyebileceğimi bana söyledi. Yola çıktığımda bakım yapılan aracımdan klima ayarı yükselince yüksek uğultulu sesin olduğunu ve direksiyonda 80 km. geçince yol tutuşunda sıkıntı yaşadım. Bu durumları da hem servise hem de beni arayan MG genel merkezine ilettim. 3 hafta sonra döndüğümde aracımdaki sıkıntıların giderilmesi ve kamera kayıtlarına bakmak için MG Doğan Trend Ankara firmasına, İ*** Hanım'a gittim. Maalesef kayıtların silindiğini, benim kamera kayıtlarına bakamayacağımı, zaten kendilerinin baktığını ve onlardan kaynaklanmadığını beyan etti. Öncesinde bu konuyla ilgili durumu, 'Siz de kayıtlara bakarsınız' diyen personel tutarsız ve güven sarsıcı tavırlarıyla MG firmasının negatif olarak düşüncelerimi etkilemesini ve bindiğim aracımdan bile soğumamı sağladılar. Doğan Grubu şirketine güvenerek aklımızda hiçbir şüphe olmadan aldığımız aracımın sadece 1 yıllık ilk bakımında bu durumu yaşamam, böylesi güvenilir bir firmayı temsil eden servis benim için hayal kırıklığı oldu. 5 yıl garanti kapsamında olan aracımla ilgili servis bakımından sonra oluşan sıkıntıların acil giderilmesini ve MG firmasına yakışmayan bu durumun yetkililer tarafından düzeltilmesini umuyorum.

Hilmi sonuçtan hiç memnun değil

23 Eylül 2024 11:45
Melih sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Aracımda Yaşadığım Sorunlar Ve İlgisiz Servis Deneyimi

05 Aralık 2024 12:03
Yücel sonuçtan hiç memnun değil

13 Ekim 2023 20:37
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Araçta Ciddi Sorunlar Ve Yetersiz Servis Hizmeti

07 Kasım 2024 14:34
Ersin sonuçtan hiç memnun değil

Doğan Trend Ankara Söğütözü Mg Servis Lastik Basıncını Aşırı Basmış

23 Ağustos 2024 15:37