Doctorem Anlaşmazlığı

06 Nisan 2023 00:38

Doctorem para kazanacaksın şöyle böyle üye yapacaksın diye soktular beni zorla üye olmam için 350 liraya ürün sattılar siparişi iptal ettim ürünü almadım ama paramı geri iade etmediler cevap da vermiyorlar ürünlerin işe yaramadığını söyleyen de bir sürü insana şahit oldum.

04 Ocak 2024 11:10 (Şikayetten 9 ay sonra)

Yorumlar (5)

Murat

Boş boş konuşuyorsun istersen sayfama bak anlarsan tabi marsel international health team

Serdar

Bahsettiğiniz şirket 3 yıldır yasal çerçevede faaliyetlerini sürdürmektedir ve bu süreçte kimsenin hakkına girmemiştir. Dünya çapında çalışan ve milyon ciro yapan şirket sizin 350 TL nize mi kaldı acaba. Para kazanmakta öyle oturduğunuz yerden olmuyor çalışmakla oluyor hatırlatmak isterim

Ayhan

4 aydır aktif kullanıyorum ve kulladırıyorum ve sorunsuz bir ürün iyi ki var iyi ki bu yararlı ürünler Türkiye'de

Emir

Detaylı araştırmadan, kullanmadan insanları yanlış yönlendirerek hakka giriyorsunuz bu mübarek ayda. Vebali ağır olur benden söylemesi. Yerinizde olsam iyice araştırır ve şikayetimi gözden geçirirdim.

Osman

Ürünü kullanmadan şikayette bulunmayın ihtiyacı olan kişilerin almasına engel oluyorsunuz ben kullanıyorum gayet memnunum kafanıza silahmi dayadılar üye olmanız için kullanan kişiler yorum yapsın ürün hakkında ve doğru kullanım da önemli TikTok ve Instagram sayfaları var onlardan ürün almanız gerekmiyor sizi nasıl kullanmanız gerektiğini söylüyorlar ayrıca para iadesi için sağda altta destek kısmına yazın yardımcı olurlar

Bilgilendirme Yapılmadan Hesabımın Kapatılması Ve Hak Kayıplarım

21 Kasım 10:40