Merve sonuçtan hiç memnun değil

Doç. Dr. Yahya Baltu Liposuction Ameliyatında Yağ Alımı Unutulduğu İddiası

07 Mart 2024 18:43

Y**** B**** tarafından gerçekleştirilen liposuction ameliyatında, ameliyat öncesinde kendisi tarafından da işaretlenen ve hastanın şikayetçi olduğu göbek kısmındaki en belirgin yağlı bölgenin sağ tarafından yağ alınması atlanmış olduğu ortaya çıktı. Liposuction ameliyatı sonrasında uzun bir süre geçmesine rağmen karın sağ tarafındaki şişlik geçmeyince bu durum Y**** B**** ve asistanına soruldu. Asistanı ve Y**** B****, böyle bir durumun olmasının imkansız olduğunu, ameliyatta tüplerdeki ölçülere bakılarak eşit miktarda yağ alındığını ve elle kontrol edildiğini belirtti. 'Masaj yapın, geçer' denildi. Ancak şişlik bir türlü düzelmedi ve farklı bir estetik hekimin yönlendirmesiyle ultrason çekildi. Ultrason görüntüsüyle anlaşıldı ki karın bölgesinin sağ tarafındaki yağ aspire edilmemiş. Muayene eden hekime göre, ameliyatı yapan Y**** B**** ameliyat sırasında buradan eksik yağ almış veya yağ almayı unutmuş. Bu nedenle, revizyon yağ aldırma ameliyatı gerekli olacak; ancak bunun düzeltilmesinin çok zor olacağı belirtildi.

Hülya sonuçtan hiç memnun değil

Doç. Dr. Yahya Baltu Hatalı Liposuction Sonrası Nekroz, Derinin Yanması Ve Fibrozis

08 Nisan 2024 19:22
Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

29 Nisan 2025 00:45

Dr. Bilgehan Aydın Estetik Operasyon Sonrası Beklenenin Altında Sonuçlar