Diyanet İşleri Başkanlığı Camii İmamının Su Vermemesi

15 Haziran 2023 19:06

Alanya fatma zehra Köroğlu camiinin şadırvanından karavanımın 200 litrelik deposunu doldurdum. İmam efendi yok, burası vakıf'a ait, buradan bir daha su almayın. Böyle bir şey olabilir mi ya? Vakıf kavramını biri bu adama öğretsin. Camiye para toplamaya gelince cenneti vaat edenler Allah'ın evinden suyu esirgiyor. Böyle bir şey olamaz. Allah ıslah etsin. Birileri de bu arkadaşa vakıf-camii olayını anlatsın lütfen.

Mehdi
Mehdi

Beyefendi, o imam efendi dediğiniz kişi benim. Ne bekliyordunuz, sizi uyarmakla hata mı ettim? Bir de 200 litrelik diyorsunuz. Önüne gelen 200 litre 200 litre doldursa ne olur acaba? Siz bunu helal görüyorsanız zaten diyecek sözüm yok da devletin su işlerinden yetkili birimine sorun bakalım, bu şekilde yoldan geçen camilerden su doldurabilirler mi? Emin olun faturaya bağlarlar. Yolculuk halidir, içmek için elinizdeki şişeyi doldurun eyvallah da 200 litre nedir ya? Buna ancak "özrü kabahatinden büyük" derler.

Hakan
Hakan

Asıl senin yaptığın doğrumu insanlar o şadırvandan abdest alsın su içsin diye bağış yapıyorlar sen gelip 200 litre karavanına su doldur da karavanınla keyif yap diye bağış yapmıyorlar kimse senin karavanının suyunu ödemek zorunda değil kendine camiden başka yer bul dolduracak git abdest al su iç ama karavanını dolduramazsın

Diyanet İşleri Başkanlığı Aziz Bayraktar Camii'nde Şadırvan Suyunun Kesilmesi Mağduriyet Yaratıyor

22 Nisan 2025 14:49