08 Şubat 2024 13:20

05.02.2024 tarihinde Bursa Nilüfer'deki C********** mağazasından aldığım Dijitsu marka 50 inç 127 ekran televizyon, evde kurulumu yapıldıktan sonra kusurlu olduğunu ve ses çıkışında arıza bulunduğunu fark ettik. C**********'yı aradığımızda, teknik servis raporu istediler. Bir günlük cihaza teknik servis çağırmak, İstanbul merkeze bilgi vermek, kusurlu olduğuna dair evraklar almak ve paramı iade almak için gitmek zorunda kalmam, sürecin 2 ayı bulacağını öğrenmek gerçekten kabul edilemez bir durum. Ben ürünü sıfır olarak satın aldım, elimde faturası ve tüm belgeleri var. Mağazanın bana bozuk, kusurlu ve ayıplı mal satmasından ötürü mağdur oldum. Üstelik evime gelen servise 400 TL servis ücreti ödememe rağmen sorunum çözülmedi. Eğer sorunum kısa sürede çözülmezse, Tüketici Mahkemesi'ne başvurarak hem firmayı hem de ürünü satan ve fatura kesen C********** mağazasını şikayet edeceğim. Bu tür bir mağduriyetin yaşanmaması gerekiyor. Paramızla rezil oluyoruz.

profile profile

Yusuf
Yusuf

Bende Dijitsu aldım bin pişmanım 2. Ayında bozuldu iade etmedim servis ve merkez beni oyaladı 6 ay olsun sorunumu çözmediler dava açtım sonucu bekliyorum sizde geç kalmayın çok uğraşırsınız dava açın iade için. 15gün daha bekleyip icra takibi başlatabilirsiniz.

İbrahim
İbrahim

Sonuç ne oldu. Ürünü iade edip ücretinizi geri aldınız mı?

Recep
22 Ağustos 2023 07:13