21 Ağustos 2024 09:48

Yurt dışından sipariş verdik diğer tüm kargo şirketlerindeki paketlerimizi alırken en önemli 22 ağustosa kadar elime ulaşması gereken PO-203-17436561613430788 numaralı siparişime ait paket ne yazık ki 613053413863 kargo numarasıyla MNG'ye teslim edildi. Siparişim gümrükten alınmıyor ve belirttiğim gibi 22 ağustosa kadar elime ulaşması gerekmekte. DHL Group ailesine dahil olan MNG Kargo'nun artık gümrük şubesinin çalışmaya tenezzül etmelerini rica ediyorum. Umarım Türkiye'den veya yurt dışından aldığım hiçbir pakette MNG'ye kargom düşmez. Her kargonuz bir sorun

MNG ile görüştüm sorun temu'dan kaynaklı onlar ilgileniyor gümrük işlemleri ile dediler temu ile görüştüm taşıyıcı firma ile ilgili dediler ikisi de birbirine suçu atıyor son teslimat tarihim geldi ama hala gelişme yok. MNG çalışmayacaksan niye varsın? Temu neden DHL gruba ait olan MNG ile niye çalışıyor? Bir çözüm bulun artıkkk

DHL/MNG Temu Siparişlerini Getirmiyor!

15 Ağustos 2024 16:14
DHL/MNG Temu Siparişlerini Getirmiyor!

17 Ağustos 2024 12:41
DHL Gümrükte İşlem Görmeyen Kargolar
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

07 Kasım 2024 19:17
Ali sonuçtan çok memnun

10 Ağustos 2024 12:20
"Şikayet oluşturduktan hemen sonra geri dönüş yapıldığı için çok teşekkür ederim. Eğer sürecin hızlanmasına katkınız olduysa ayrıca teşekkür ederim."

02 Ağustos 2023 11:00
MNG Kargo Teslim Etmeyip Siz Alın Diyor, Almazsanız İade Yapıyor