Devlet Opera ve Balesi Bale Bileti Bulamıyoruz. Online Ve Gişe Biletleri Ayrılsın.

Edanur
11 Nisan 2024 22:282.440

İzmir Devlet Opera ve Balesi'ne bilet bulamıyorum. 29 Nisan; 2, 4, 7, 9, 11 Mayıs tarihlerinde sahnelenecek olan Kuğu Gölü'ne bilet alamıyorum. Biletler, temsilden 1 ay önce saat 10.30'da satışa çıkıyor. Her satış gününde saat 10.00'da ekran başına geçip bekliyorum. Ancak saat 10.30'da sistem açıldığında salonun büyük kısmının dolu olduğunu (en güzel yerlerin) görüyorum. 5 satış boyunca bilet alamadım. Yaptığım araştırmalarda, temsilden 1 ay önce saat 9.30'da gişeden satış yapıldığını öğrendim. Durumu belirtmek için Instagram hesabına yazdım ancak dönüş alamadım. 11 Nisan günü gişeye gittim ve gişenin açılmayacağını, güvenlik görevlilerinin gişe görevlisini aramasıyla öğrendim. Bu sorunun çözülmesini talep ediyorum. Aylardır bu oyunu izlemek için bekliyorum. Bilet satışında salonun mevcut görsellerini ekliyorum.

Yorumlar(5)

Gizem
Gizem
21 Kasım 2024 11:01

Evet açıldığı an giriyorum ama yer yok bos olan yerlere de müsait değil diyor

Barış
Barış
21 Nisan 2024 21:35

11 Mayıs saat 15:00'teki oyuna bir biletim (salon sağ ön bölüm c 14) boşa çıktı, ilgilenir misiniz? (Instagram paylaşımı altına da yazdım, sizden önce oradan yazan olursa da kusura bakmayın)

İzmir Devlet Opera Ve Balesi Bilet Sorunu

Handan
7 Nisan 2024 14:571.568

İzdoğ Kugu Gölü balesinin 07 Mayıs temsilinin 07 Nisan saat 10:30'da açılacak ilanı sebebiyle 11 kişilik bilet için onli...

5 Destek2 Yorum

Devlet Opera ve Balesi Almak İstediğim Bilet Satın Alma Sırasında Başkasına Satıldı.

Ayhan
21 Eylül 2024 11:161.498

İzmir Devlet Opera ve Balesi 21 Ekim 2024 Kuğu Gölü Balesi gösterimi için biletler 21 Eylül saat 10:30 da satışa sunuluy...

Devlet Opera ve Balesi İzmir Devlet Opera Balesi Şikayet

Zeynep
11 Nisan 2024 11:181.503

İzmir Devlet Opera ve Balesi'nin 11 Mayıs'taki Kuğu Gölü balesi için dört adet bilet satın aldım. Ödemeyi gerçekleştirdi...

1 Destek