Tolga sonuçtan hiç memnun değil

Dent360 (Beylikdüzü) Anlaşmaya Sadık Kalmama

16 Ağustos 2023 12:05

Denta360 Beykent şubesinde implant yaptırdık 3000 TL implant ücretini peşin ödedik ve randevu ile giderek implantımız takıldı tedavi süresi için 3-3.5 ay beklememiz söylendi ve o süre sonunda dişi takmak için artı 1200 TL ücret istenildi. Kabul ettik randevuya 4-5 ay geç kaldık firmayı aradık gelmek istediğimizi söyledik 1200 TL kalan ücreti 2800 TL olarak istediler tam 2.5 katı ne dediysek ikna edemedik mecbur kaldık dişi taktırdık. 2500 ödedik kurtulduk.

19 Ekim 2023 14:17 (Şikayetten 2 ay sonra)
Tolga
Tolga
20 Ekim 2023 10:15

Randevu tarihi üzerinden 4 ay geçmişti çünkü tam bir randevu belirlenmemişti takılan vidanın oturması işin düzgün yapılması ve tedavi süresinin tamamlanması için tahmini bir süre konuşulmuştu 4-6 ay önemli değil diyelim ki sizin dediğiniz gibi olsun diş takılırken istediğiniz 1200 TL ücreti 5 ay sonra 2800 TL olarak talep ettiniz %250 fazla hangi döviz? Hangi enflasyon? Diş sizde olduğu için fiyatı dayattınız bari 2000 TL olsun diye yalvarttınız 7-8 kez telefon trafiği yaptık konuştuğumuz hanımefendi ne anlattıysak anlamak istemedi mecbur kaldığımız için yaptırmak zorunda kaldık tüm haklarımızı arayacağımızı gerekli mercilere şikayet edeceğimizi söyledik istediğinizi yapabilirsiniz diye hoş olmayan bir cevap aldık bir daha bedava iş yapsalar gitmem oraya