Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

25 Kasım 2023 16:11

Bugün (24 Kasım 2023) Öğretmenler Günü olması nedeniyle Konya'daki bir öğretmen arkadaşıma çiçek göndermek için netten bakarken Denizatı Flowers isimli bir çiçekçinin sitesine girdim. Sipariş verirken sitede teslim edilecek saat aralıkları vardı ve ben de saat 11.00-12.00 aralığını seçtim. Okul öğleden sonra kapanacağı için bu saat aralığı uygundu. Siparişimi verdim ödememi yaptım.

Ayrıca iletişim numaralarından da arayarak saate riayet edilmesini özellikle rica ettim ve telefona cevap veren kişi mutlaka belirtilen saatte gönderinin teslim edileceğini söyledi. Ancak siparişim ilgili saatlerde teslim edilmedi. Hatta saat 15.00 ve sonrasında bile hala teslim edilmedi. Telefonlarını defalarca aramama rağmen asla cevap vermediler.

WhatsApp'tan yazdım yine dönmediler. En sonunda WhatsApp'tan siparişimi iptal etmek istediğimi, gönderinin taahhüt edilen saatte ulaştırılmadığını hatta takip eden 3-5 saatte de ulaştırılmadığını ve hukuki yollara başvuracağımı söyleyince cevap yazdılar.

Yazdıkları cevap ise yoğun oldukları için ulaşamadıkları şeklindeydi. Oysa bu tüketicinin sorunu veya konusu değildir. Burada firma saat aralığı vererek müşteriyi çekiyor sonra da verdikleri saate riayet etmeyerek müşteriyi aldatıyor. İlk kez nette karşılaştığım firma tam bir facia. Asla bunlara güvenilmez. Konuyla ilgili ayrıca Tüketici Hakları'na ve hukuki yollara başvuracağım.

15 Şubat 2025 10:01

Çiçek Atölyesi Ürün Teslim Edilmedi.

24 Kasım 2023 18:50

21 Kasım 2023 13:28
Serap sonuçtan hiç memnun değil

14 Haziran 2024 22:45