Deniz Egece Enstitü Memnuniyetsizliği

12 Mayıs 2024 16:34

2023 temmuz ayında Ege egece zayıflama eğitimine katıldım eğitimi bitirdim bu sıra da hamile kaldım 12. Ayda buraya memnuniyetsizliğimi ilettim sebepleri ise en başından yanlış bilgiler verilmesi ile başladı ben eğitim aldığım süre boyunca sanırım ben yapamıyorum diye düşündüm aslında her şeyi kilo alma sebeplerimi anlattığım da yanlış yönlendirdim 14.000 TL'ye paket satın almıştım egece TV 4 5 adet kitap ve ismimin bile yanlış yazıldığı 4 5 kağıt gönderildi söylediğine göre psikolog diyetisyen hizmeti de olacaktı buraya şikayetimi yazdığım da bunları da ilettim.

Seanslara başladık hareketinden adı altında biri ile başladık eğitim derecesi ne hiç bilmiyorum sadece adı hareket eğitmeni sanırım ben günde 13 14 saat oturarak evde çalışıyordum o dönem ve vardiyalı olarak 9 ayrı vardiyada çalışıyorum niye kilo aldığımı biliyorum ama bana zihin gücü ile zayıflatacağım söylendi bu arada benim vaktim yetmiyor günde en az 1 saat spor yapılacak gece 20 dakika video izlenecek 2 3 tane 20 dakika olan meditasyonlar yapılacak 40 dakika başka başka bir şeyler yani yaklaşık 2 3 saat ayırmam lazım.

Ama benim bu kadar vaktim yok ben zaten yediklerime dikkat her gün 1 saat spor yapsam internetten açıp meditasyon yapsam para vermeme hiç gerek yok hep bilindik şeyler. Şikayetimi buraya yazdıktan sonra son seanslarımı gerçekleştirdiğim m** hanım aradı kendisi bana memnuniyetsizliğim kaynaklı ve seansları birlikte gerçekleştirdiğimiz için kendisine mal edileceğini iletti ayrıca kendisiyle özel paylaşımlarımız olmuştu.

Onunla bir memnuniyetsizlik yaşamadım detaylıca tüm bunları konuştuk bende kendisine yeni hamile olduğumu ve seans almak istemediğimi ilettim. O da şikayetimi kaldırmamı bunu kendisi için yapmamı ayrıca bana destek olacaklarını bir psikolog yönlendireceklerini söyledi ve bana dönüş yapacaklarını iletti. 26.12.2023 tarihinde hem görüşmemizi sağladık hem de şikayetimi kaldırdım ayrıca görüşmemiz de firmanın yetkililerine de konuyu iletmek istediğimi söyledim zaten kendisinden önce n** hanım diye biri beni aramış.

Kendisinin numarasını aldım 1 hafta bekledim dönüş yok iletilen numarayı aradım dönüş olmadı sonrasında bana dönmeleri gereken kendileriydi hiçbir dönüş alamadım iletişime geçen kimse olmadı yine yalan oldu niye aramadın derseniz de benim aramam gerekmiyor sizin bana dönmemiz gerekiyor şikayeti kaldırana kadar her şey tabii bu platformda şikayetimi çekmiyorum. Artık çok daha fazla da yazarım para iademi istiyorum aradan aylar geçti.

21 Mayıs 2024 11:32 (Şikayetten 8 gün sonra)
22 Mayıs 2024 00:18

Öncelikle seans erteleme gibi bir durum hiç olmadı gayet görüşme sağladık sadece aksam 6dan sonra görüşmek için randevulaştık o gün sizi aramadım sebebinin de bir kaza geçirdiğimi hastane olduğumu bacağımda 2. Derece yanık olduğunu size ilettim ertesi gün görüşme sağladık hafta içi bir gün seans için sözleştik müsait olunca size dönüş yapacağımı bildirdim ayrıca diyetisyen ve psikolog desteği aldığımı söylemişsiniz bana görüştüğüm kişilerden hangisi diyetisyen ve psikoloğu söyler misini z? İnsanlar bu platformda yazılanları okuyor diye çok güzel bir savunma hazırlamışsınız ve resmen beni yalanlamışsınız üslup hiç hoş değil bir kere daha anladım ki size asla güven olmaz

15 Ekim 2024 19:51

Bura ile çalışmak isteyen seans almak isteyen olursa bu diyetisyen psikolog diye tanıttıkları kişilerin diplomalarını istesinler yerse gönderirler

Deniz Egece Enstitü Zayıflama Adı Altında Boş Vaatler Veriyorlar!

11 Mayıs 2024 23:44
Selin sonuçtan hiç memnun değil

Deniz Egece Enstitü Hayal Kırıklığına Uğratan Zayıflama Eğitimi

08 Ocak 2024 16:06
Güler sonuçtan hiç memnun değil

Deniz Egece Enstitü Ömürboyu Zayıflık Hiç Başlamadan Sonlandırıldı

18 Eylül 2024 19:39
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Deniz Egece Enstitü Para İadesini Yapın

16 Ocak 2025 11:35