Denge Varlık Dosya Kapatma Borç

14 Eylül 2023 18:57
Ali'nin Teşekkür Mesajı
“Teşekkür ederim”

Merhaba bugün kontrol ettiğimde 416 lira borcum olduğu gözüküyor 25 dakikadır borcu öğrenmek için müşteri temsilcisine bağlanmaya çalışıyorum büyük olasılıkla ödediğim ama kapatılmayan dosyadır. Borç varsa da nasıl öğrenip dosyayı kapatmak istiyorum.

15 Eylül 2023 10:24 (Şikayetten 15 saat sonra)

Merhaba, Bilgilerinize ulaşım sağlayamadık. Şikayet talebinizi alabilmek adına tarafımıza TCKN ve GSM numaranızı iletmenizi rica edeceğiz.

02 Ekim 2023 10:19

Borç ödeme sorunu halledildi. Lakin risk merkez raporuna baktığımda hala denge varlığa borç gözüküyor

02 Ekim 2023 10:24

Yardımcı olabilmemiz adına tarafımıza TCKN ve GSM numaranızı iletmenizi rica edeceğiz.

02 Ekim 2023 13:41

Merhaba Şikayet talebiniz alınmış olup, en kısa sürede tarafınıza dönüş sağlanılacaktır. Denge Varlık Yönetim a. Ş

02 Ekim 2023 13:48

Teşekkür ederim

02 Ekim 2023 14:50

Merhaba iyi günler şikayetçi olduğum sorun çözülmüştür ilginiz için teşekkürler

Mürsel
Mürsel

Borcu kapatmak için değil kapatmamak için elinden geleni yapıyorlar. Defalarca arayıp borç kapatma durumunuz nedir diye sorup fiyat teklifini de size bırakıyorlar. Teklif verdiğinizde olmaz deyip görüşmeyi sonlandırıyorlar. Taksit seçeneği var mı dediğinizde hayır diyor. Genel mesaj geliyor taksit seçenekleri diye. Arıyorum herkese genel gitmiş mesaj diyor. Kaçıncı sırada olduğumuzu gösteren belge gönderirseniz bakarız diyorlar. Yani kişinin mağduriyetine göre mi iş yapılıyor diyorum evet deniliyor. Tamamen keyfi uygulama. Adam taksit seçeneği için fiyat verme tenezzülünde bile bulunmuyor. 1 yıl önce teklif ettiğim tutar azmış. Yeni tutardan bahsetmiyor. Tam dalga geçiliyor.

Murat sonuçtan hiç memnun değil

Birikim Varlık Yönetim Dosya Harç Ücreti

27 Mart 2024 00:51
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

İstanbul Varlık Yönetim Dosyamı Kapatmıyorlar Borcu Ödediğim Halde

08 Aralık 2023 13:39
Halil sonuçtan çok memnun

17 Nisan 2025 11:37
"C**** hanım sayesinde iletişimi bana güven verdi borcu dosyamı kapattım"