Deluxe Vip Güzellik Merkezi Kırıkkale Deluxe VIP'de Beklenen Hizmet Kalitesi Sağlanamadı

11 Mart 2024 13:442.755

Kırıkkale Deluxe VIP Güzellik & Estetik Merkezi, eksik hizmet nedeniyle ücret iademi yapmıyor. 20 bin liraya yakın ödeme yaptığım seanslarım yarıda kesilerek, hizmetlerinden memnun kalmadığım işletme, paramı iade etmeyeceklerini ve dosyalarımı iptal ettiklerini bildirdi. Maalesef, vaat edilen hizmetin gerçekleştirilmediğini düşünüyorum.

Deluxe Vip Güzellik Merkezi Deluxe Vip Kırıkkale Güzellik Merkezi Beyan Ve Hizmet Tutarsızlığı

30 Kasım 2023 07:224.481

DeluxeVip Kırıkkale güzellik merkezi verdiği vaatleri gerçekleştirmiyor. Gerekli lazer işlemi yapılmıyor ve hizmet veril...

2 Destek2 Yorum

Aldatılan Müşteri: Hizmet Yok, Para Yok!

8 Ocak 2025 16:093.588

Deniz Damla VIP Estetik'ten parasını peşin ödediğim halde hizmeti alamadım. Paramı geri istiyorum. Aksi takdirde yasal y...

Deluxe Vip Güzellik Merkezi Kırıkkale Sık Yaşanan Eleman Değişikliği

3 Kasım 2023 13:283.844

Kırıkkale merkezde yer alan Deluxe Güzellik Merkezinde çok sık eleman değişikliği yaşanmaktaydı, her ay yeni biri geliyo...