13 Mart 2024 01:06

Deichmann'dan (Van AVM şubesi) aldığımız çocuk botu, garanti süresi içerisinde deforme oldu. İnceleme için teslim ettik ve 'Size SMS ile bilgi verilecektir.' denildi. Ancak 10 gün boyunca herhangi bir geri dönüş yapılmadı. Bunun üzerine tekrar mağazaya gidip ürünün akıbetini sorduk. İlk olarak kullanıcı hatası olduğu belirtildi; ancak itirazımız üzerine ürünün tekrar incelemeye gönderileceği ifade edildi. Daha sonra müşteri hizmetlerini aradığımızda ise mağaza tarafından ürünün alınmadığı ve herhangi bir işlem yapılamayacağı söylendi. Kredi kartı slipini göstermeme rağmen, ürün çıkışının sistemlerinde görünmediği ve yardımcı olamayacaklarını dile getirdiler. Satın aldığımız ürünün kabul edilmediğini görmek bizleri mağdur etmiştir.

13 Mart 2024 10:23 (Şikayetten 9 saat sonra)

Tarık sonuçtan hiç memnun değil

06 Ocak 2025 15:28
Sadık sonuçtan çok memnun

21 Mayıs 2025 14:23
"Teşekkürler değişimi kabul ettiler."
6 Ay Garantili Adidas Ayakkabı 1,5 Ayda İçten Parçalandı Kullanıcı Hatası Denildi
Behiye sonuçtan çok memnun

05 Nisan 2025 16:45