Daikin Sensira 14000 Vantilatör Gibi Soğutuyor

Daikin Sensira 14000 Vantilatör Gibi Soğutuyor
08 Temmuz 2024 14:37

Kırşehir Daikin bayisinden Daikin Sensira 14000 BTU klima satın aldım bugün kurulum yapıldı 24 metrekare odamı soğutmayı bırak 1 derece bile düşürmedi sıcaklığı klimada sadece 18 dereceye alınca biraz soğuk üflüyor. O kadar araştırdım Daikin hakkında yapılan kötü yorumları umursamadım art niyetli insanlar yazmıştır Daikin dünya markası diye aldım. Görevim öğretmen eğitimciyim laf olsun diye kimseyi karalamak için yazmıyorum. Ama vermiş olduğum 38000 TL'ye başka markalardan daha teknolojik ve BTU su yüksek klima alabilirdim. Başka markalardan 2 klima kullanmışlığım var onların markası pek iyi bile değildi ama hepsi buz ediyordu. Daikin dan beklentim mağduriyetimin değişim veya başka bir şekilde giderilmesi. Umarım marka arkasında durur ürününün ve mağduriyetimi giderir yoksa Tüketici Hakları Ekşi Sözlük ve buradan ulaşabildiğim kadar kişiye ulaşacağım. Amacım karalamak değil 0 ürün 14000 BTU 24 mt nasıl soğutmaz vantilatör daha soğuk üflüyor. Şu an o kadar şaşkın ve kızgınım ki umarım sorunum çözülür

08 Temmuz 2024 14:06

Bugün servis geldi sadece iç üniteyi ölçü normal dedi şimdi ben size sunu soruyorum oda 24 metrekare odam klima 14000 BTU Sensira klima mı 24 deceye ayarladım klima yetersiz geldiği için dış ünite hiç aralıksız çalışıyor durmuyor fokurtu sesleri geliyor dış üniteden gelen fokurtu sesleri üst komşumu bile rahtsız etmiş gece beni aradı uyardı. Servis sadece iç ünite derecesini ölçüp gitti gaz ayarlarına ve dış klima paneline bakmadı bir de dalga geçer gibi klima kapasitesi bu kadar deyip gitti. Yüksek kapasiteli almalıymışım. İyi de 24 metrekare odaya kaç BTU alsaydım 14000 yetmiyor mu? Servis kurulum yaparken vakumlama 2 dakika yaptı sadece kurulum yaparken ya makine bozuktu ya da Sensira 14000 BTU 24 metrekareyi bile soğutmuyor. Dünya markası diye 38000 TL verip aldım öğretmenim para kolay mı kazanılıyor daha kokusunu demiyorum 4 yaşındaki kızım içeride ne kokuyor yanık kokuyor diyor. Ağır pis bir kokusu var şimdi ne yapmalıyım Tüketici Hakem Heyeti Ekşi Sözlük ve elimden ne geliyorsa yapacağım Daikin bana yardımcı

08 Temmuz 2024 16:17 (Şikayetten 1 saat sonra)

Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Daikin Sensira 14000 BTU Klima

Gökhan
24 Temmuz 2024 13:23
Daikin Sensira 14000 BTU Klima
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

25 Temmuz 2023 03:41
Sadi sonuçtan hiç memnun değil

02 Ağustos 2024 20:09
Daikin Klima Soğutmama Problemi
Tayfun sonuçtan hiç memnun değil

Tayfun
29 Temmuz 2023 20:27