Abdurrahman sonucu yetersiz buldu

Daikin Kombi Sorunları Ve Yetersiz Servis Hizmeti

25 Aralık 2024 20:19

Merhabalar

2 sene önce aldığımız Daikin kombide meydana gelen sıkıntılar yüzünden defalarca servis geldi ve çözüm üretemedi. En son traktör gibi çalışan kombimiz için de servis yazdırdık. 3 gün sonra servis geldi ve düzelttiğini, yeniden olursa servis çağırın diyerek gitti. Akşamına kombi durdu, eskiden sesine şikayet ettiğimiz kombi hiç çalışmaz oldu ve E 1167 hatası vermeye başladı. Hemen servis yazdırdık, sıcak suyumuz yok dedik, rica ettik. Bölgemizin servisi sabah 9'da aradı, ona da anlattık, rica ettik, bugün gelecek arkadaşlar dedi. Şu an saat 19.40, ne gelen var ne arayan var. İşten erken gelip beklediğime mi yanayım, arayıp gelemeyeceklerini söylemediklerine mi yanayım? Yazık değil mi verdiğimiz paralara, yazık değil mi kaç kere zaman ayırdığımıza? En sonunda götürüp genel müdürlüğün önünde yakacağım. O kadar usandık.

profile profile
26 Aralık 2024 08:42 (Şikayetten 12 saat sonra)

27 Aralık 2024 00:49

Arkadaş geldi yaptıklatını söyledi fakat akşam aynı hatayı yeniden verdi usandık bıktık

Daikin Kombi Sıcak Su Vermiyor

Hasan
21 Ocak 2024 15:03
Daikin Kombi Sıcak Su Vermiyor
Mustafa sonuçtan çok memnun

23 Ekim 2023 17:46
"Yağmur hanım teşekkür ediyorum. 1 defaya mahsusta yıllık bakım hediye etti. Sorunum giderildi"
Abdulkerim sonuçtan çok memnun

Abdulkerim
12 Ocak 2025 13:12
"Şikayete kadar çok yıprandık ama sonrasında hızlı müdahale ile sorunumuz giderildi. Teşekkür ederiz."
Kombi Arızası: Soğukta Kalan Aile Ve Sürekli Tekrarlayan Hata
Erguvan sonuçtan hiç memnun değil

Erguvan
15 Ağustos 2024 03:54