Çağlar sonuçtan çok memnun

Daikin Kombi Her Kış Arıza Yapıyor

22 Ekim 2024 20:43
Çağlar'ın Teşekkür Mesajı
“Arızalı kombimi yenisi ile değiştirdiler teşekkürler”

Daikin kombi kullanıyoruz. Keşke kullanmaz olsaydık; aldığımız yıldan beri sürekli sorun çıkarıyor. Her kış başında arızaya geçiyor, ne sıcak su ne de ısınma konusunda düzgün bir hizmet alamadık. Kayıt açtırıyoruz, fakat dalga geçer gibi ilgilenmiyorlar. Geçen kış kaç gün soğukta kaldık. Daha bugün, bu yıl havalar yeni soğumuşken tekrar arıza yaptı. Bizim bildiğimiz kombi, kışın çalışması içindir. Daikin'in başka bir fikri var sanırım. Kendi kombileri ısınmak için işe yaramıyorsa, bize ısınmak için bir çözüm bulabilirler mi?

19 Aralık 2024 17:41

Daikin almayın aldırmayın sorunuma 3 yıldır çözüm bulamayan kombideki çıkan hata kodlarını bilmemi bekleyen bir şirket onların bulamadığı sorun yüzünden çocuklarım hasta ev buz gibi ve yeterli servis elemanları yok elimden ne geliyorsa yapılan sorunuma çözüm bulunamam kadar

23 Ekim 2024 08:10 (Şikayetten 11 saat sonra)

16 Ekim 2025 14:29

Arızalı kombimi yenisi ile değiştirdiler teşekkürler

Osman sonucu yetersiz buldu

Osman
03 Nisan 2024 21:26
daikin-sik-sik-ariza-yapiyor-ve-calismiyor-1.doc

Daikin Yeni Kombi, Sürekli Arıza!

27 Kasım 2023 22:46
Erguvan sonuçtan hiç memnun değil

Erguvan
15 Ağustos 2024 03:54