Erkan sonuçtan hiç memnun değil

Daikin Arizaya Çözüm Yok.#değişim Ya Da İade İstedim Tutanak Tutmadılar.

09 Eylül 2024 09:58

Daikin Sensira 18.000 BTU klima 2 ay önce Gaziantep Sankopark AVM'den satın aldım. Aldığım günden bu yana arıza bitmedi ve çözüm bulunamadı. 10-15 dakika çalışıyor, klima duruyor, 20 dakika çalışmıyor, üflemiyor. Bir diğer arıza da sürekli çit çit ses çıkarıyor.
Sesine çözüm bulun dediğimde aldığım cevap 'Abi bu elektronik eşya şans işi, arada böyle oluyor' dediler. Benim Daikin'i tercih etme sebebim sessiz ve arıza olduğunda ilgilenilmesi olmuştu. İlk defa hayal kırıklığına uğradım. Aldığım günden beridir klimayı kullanamıyorum. 1.5 aydır mağdurum, artık evime ekiplerin gelmesini istemiyorum. 10-15 defa ekip geldi. Sürekli klimaya bakıp ses geliyor mu diye bekleyip gidiyor. Böyle ekip olamaz, kesinlikle iade ya da değişim istiyorum. Gerekli yerlere şikayette bulunacağımı söyledim, bana arıza tutanağı tutmadılar, işi yokuşa sürüyorlar. Daikin pişmanlıktır...!

profile profile profile
09 Eylül 2024 10:58 (Şikayetten 1 saat sonra)

11 Eylül 2024 17:44

Gaziantep bayisinde değişim yapılacağı söylendi, ne arayan VAE ne Soran var. Bu nasıl iştir anlamış değilim. Yaz sıcakların dan kurtulmak için aldığımız klima daha beter bizi sinir strese sokup terletti, yaz bitti kısa gireceğiz halen klima evde arızalı duruyor. Sıfır aldığım klima kutu açıldığından montaj olduğundan bu yana arızalı, fabrikasyon hatalar, ve hiç ilgisi olmayan bir Daikin servisi.

Birkan sonuçtan hiç memnun değil

Daikin Klima Kâbusu: Ses Sorunu Ve Bitmeyen Değişimler

Birkan
15 Ocak 2025 22:19
Daikin Klima Kâbusu: Ses Sorunu Ve Bitmeyen Değişimler
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Daikin Sensira 18.000 BTU Klima Duruyor. 21 Gündür Servis Bekliyoruz

Hüseyin
27 Ağustos 2024 09:21

Yeni Alınan Daikin Klima Sürekli Arızalı, Sorunlar Çözülmüyor ve Mağduriyet Yaşıyorum

Burhan
11 Ağustos 2025 18:32
yeni-alinan-daikin-klima-surekli-arizali-sorunlar-cozulmuyor-ve-magduriyet-yasiyorum-1.jpg

Batuhan
13 Haziran 2024 18:17
Numan sonuçtan hiç memnun değil

Numan
28 Haziran 2024 16:11