Pınar sonuçtan hiç memnun değil

Airfel Manavgat Servis Mağdur Ediyor

25 Haziran 2024 20:09

Airfel klimayı Mayıs 2022'de aldım. 2 yıl boyunca sorunsuz kullandım ancak garantisi bitmeye yakın plastik aksamında çatlaklar oluşmaya, ısıtma konusunda da problemler çıkarmaya başladı. Daikin Ö** I**'dan Ö** Ş** bakmaya geldi. Plastik aksamında çatlaklar oluşmaya başladığını, servisi bu sebeple çağırdığımızı, plastik çatlakları nedeniyle klimayı yavaşça açması gerektiğini söylememize rağmen dikkate almayarak klimayı açtı ve 'Şimdi bu klima kırılsa ne, kırılmasa ne? Kırılırsa da servisi biziz, yenisini takarız.' diyerek klimanın çatlak olan yerlerini iyice kırarak plastik aksamını kullanılamaz hale getirdi. Sonra klimayı kapatıp 'Abi, ben bu cihaza bakmayayım, siz müşteri hizmetlerini arayın. Gerekli açıklamayı onlara yaparım.' dedi. 'Kırdınız diyorsunuz ama açtım, klima dökülmeye başladı. Ben ne yapayım, açmayayım mı, ellemeyeyim mi? ' diyerek sorunumuzu, klimanın fabrikasyon defosunu bu sözleriyle onayladı. Biz de 'Sorun zaten buydu ama siz özensiz açarken kırdınız.' dedik. Bunun üzerine müşteri hizmetlerine fotoğraflarını çekip mail atacağını söyledi. Ayrıca klimanın fabrikasyon hatalı olduğunu, klima içindeki iç hava yönlendirme plastiğinin bile durmadığını, klima plastiğinin sorunlu olduğunu ifade ettik. Kendisi de düzeltmeye çalıştı ancak olmayınca bir şey bulamadı. Isıtma sorunumuz da vardı, bir iki kez klimanın kumandasına bastı ve herhangi bir aksiyon almayarak 'Bunda bir şey yok.' diyerek ısıtma sorunu ile de ilgilenmeyerek gitti. Isıtma problemi için de klimanın ilk montajını yapan Daikin T** Servisi’nden K** Bey'den Ö**Bey ilgisiz kaldığı için telefon ile yardım istedim. O da ben arayınca Ö** Ş** ile görüştüğünü, hatırı için geldiğini, 'Ben ısıtma sorununu anlamadım. Sen bakar mısın? ' dediği için geldiğini ifade etti. K** Bey de ısıtma sorunu için klimayı açarken iyice paramparça etti. Sonra ısıtma sorunu için klimaya birkaç işlem uyguladı, sürekli Ö** Ş**'i överek genel merkez mail sonucunu beklememizi söyledi. Birkaç hafta sonra Ö** Ş** telefon ederek 'Daikin parçanızı değiştirmeyecek, ben şimdiden söyleyeyim, mail de gelecek.' dedi. Biz de tarafımıza mail bekledik, Daikin destek olmadı, mail de gelmedi. Daikin'in üretim ve servisinden kaynaklı hatalarını telafi etmesini ve mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

25 Haziran 2024 20:06

Daikin servisi

26 Haziran 2024 16:14 (Şikayetten 20 saat sonra)

26 Haziran 2024 19:02

2 aydır sorunum ile ilgilenen tek bir yetkili yok!

02 Temmuz 2024 09:58

Yağmur Hanım'dan hala geri dönüş bekliyorum!

02 Temmuz 2024 17:05

Yağmur Hanım hala müşteri memnuniyetini sağlayamamıştır! Çözüm ve haber bekliyorum!

30 Temmuz 2024 15:04

Şikayetim üzerine, Bugün Daikin Antalya Manavgat Özgür Şahin Şubesi Ekibi'nden Batuhan Bey 16:48'de geldi. Takılacak parça yanımızda yok ama biz buraya patron yönlendirdi diye geldik dedi. Sonra şubesinden birini aradı ve koy dükkandan klima panjurunu motarla getir dedi. Bizde şikayet konusu panjurun kırık olması zaten koskoca panjur esnek bir parça, motor tepesinde gelmez deyince iyi o zaman ben dükkana arabayla gidip alayım dedi. Ekipten Onur Bey, tek başına panjuru takmaya başladı. Tam takmayı bitiriyorken “aaa biz flap siparişi vermeyi unutmuşuz diyerek” dükkanı aradı sonra fotoğraflar çekerek Batuhan Bey’i çağırdı. Batuhan Bey, “Siz neden video çekiyorsunuz” diye üstümüze geldi bizi kendi evimizde jandarma çağıracağım şimdi diyerek tehditlere başladı. Bizde şikayet üzerine geldiniz evimize geldiniz personel kırması üzerine geldiniz patronunuz da yok aldığımız hizmeti çekmek zorundayız deyince patronu Özgür Şahin'i aradı. Özgür Şahin de video çekemezsiniz dedi ve sonra elemanı Batuhan'ı telefona istedi. Panjuru geri sök al dedi. Sanki şikayet üzerine gelmemiş de bize sadaka veriyormuş gibi lütufla parça takıyormuş gibi bir tavır içine girdi tam bir Daikin servis fiyaskosu! Servis özür dilemeye evimize geliyor ve evimizde üstüne üstlük bizi tehdit ediyor konuda şikayet üzerine gelinen hizmeti çekmemiz şaka gibi! Bizde flap eksik zaten dedik. Sonra basıp gittiler. Yine personel sıkıntısı. Ben artık kesinlikle Daikin Servisi ile muhatap olmak istemiyorum sorun yaşadığım adamla beni 2. Ciye Daikin olarak siz muhatap ettiniz ortada bir yanlış anlaşılmada yok personel ve servis sıkıntılı. Kesinlikle artık eksik flap'imin adresime kargo ile gönderilmesini mağduriyetimin bu yolla giderilmesini istiyorum. Ben artık bu Daikin Özgür Şahin Servisi ile muhatap olmak istemiyorum siz söyleyin gerekiyorsa kargolasın. Ben kesinlikle muhatap olmak istemiyorum. Benim sorunum servis ile alakalı özür dileyeceklerine bana yaptıklarına bakın! Güya evime özür amaçlı Daikin bu servisi evime yolladı yaptıklarına bir bakın kendi evimizde jandarma ile tehdit edildik!

31 Temmuz 2024 12:57

Yağmur Hanım sorun ile ilgilenmenizi acil olarak bekliyorum! Dönüş acil bekliyorum! Klimamın eksik olan flap (yatay kanat) parçasının tarafımın adresine Daikin Antalya Manavgat Özgür Şahin ile iletişime geçerek tarafıma kargolanmasını sağlayın lütfen. Ben daha fazla bu Daikin Servisi ile muhatap olmak istemiyorum kesinlikle! Artık konu kapansın istiyorum!

31 Temmuz 2024 14:22

01 Ağustos 2024 12:55

Acil geri dönüş bekliyorum!

01 Ağustos 2024 12:57

02 Ağustos 2024 16:01

Çözüm ve haber bekliyorum!

05 Ağustos 2024 12:16

Klimamın eksik olan flap (yatay kanat) parçasının tarafımın adresine kargolanmasını istiyorum! Çözüm ve haber bekliyorum acil!

06 Ağustos 2024 00:17

07 Ağustos 2024 10:39

Klimamın eksik olan flap (yatay kanat) parçasının tarafımın adresine kargolanmasını istiyorum! Artık konu kapansın! Şikayetlerimi ileteceğim!

07 Ağustos 2024 14:30

Yağmur hanım telefon bekliyorum!

09 Ağustos 2024 11:54

15 Ağustos 2024 21:54

16 Ağustos 2024 12:34

19 Ağustos 2024 10:22

19 Ağustos 2024 17:39
airfel-manavgat-servis-magdur-ediyor-2.jpg

6968847 numaralı aldığım hizmetten kesinlikle memnun değilim! Klimamın değişecek olan eksik olan yatay kanat parçasının tarafıma acil olarak gönderilmesini talep ediyorum!

19 Ağustos 2024 17:41

19 Ağustos 2024 17:44

Klimamın eksik olan unutulan flap (yatay kanat) parçasının tarafımın adresine ulaştırılmasını acil olarak talep ediyorum! Sesimi duyurana kadar hakkımı aramaya devam edeceğim!

19 Ağustos 2024 18:15

Tamamlanmayan hizmetin neyini kafalarına göre sonlandırdılar acaba? Kesinlikle kabul etmiyorum! Eksik sipariş verdikleri Yatay kanatımı istiyorum!

20 Ağustos 2024 13:57

23 Ağustos 2024 15:14

Klimamın eksik olan unutulan flap (yatay kanat) parçasının tarafımın adresine ulaştırılmasını acil olarak temin edilmesini talep ediyorum! Sesimi her türlü duyuracağım! Çözüm bekliyorum!

23 Ağustos 2024 15:18
airfel-manavgat-servis-magdur-ediyor-1.jpg

26 Ağustos 2024 13:52

31 Ağustos 2024 00:23

03 Eylül 2024 14:59

Yağmur Hanım sorun ile ilgilenmenizi acil olarak bekliyorum! Dönüş acil bekliyorum! Klimamın eksik olan flap (yatay kanat) parçasının tarafımın adresine Daikin Antalya Manavgat Özgür Şahin ile iletişime geçerek tarafıma kargolanmasını istiyorum Artık konu kapansın istiyorum!

08 Eylül 2024 11:14

16 Eylül 2024 20:57

18 Eylül 2024 16:10

Klimamın eksik olan unutulan flap (yatay kanat) parçasının tarafımın adresine ulaştırılmasını acil olarak temin edilmesini talep ediyorum! Sesimi her türlü duyuracağım! Parçamı göndermenizi bekliyorum!

18 Eylül 2024 16:11

Klimamın eksik olan unutulan flap (yatay kanat) parçasının tarafımın adresine ulaştırılmasını acil olarak temin edilmesini talep ediyorum! Sesimi her türlü duyuracağım! Parçamı göndermenizi bekliyorum yoksa şikayetimi kaldırmayacağım!

21 Eylül 2024 20:35

04 Kasım 2024 12:46

22 Aralık 2024 11:05

Mehtap sonuçtan hiç memnun değil

Mehtap
16 Aralık 2024 13:00
Daikin Servis İlgisizliği Ve Çözüm Eksikliği
Derya sonuçtan hiç memnun değil

Yetkili Servis Ve Garanti Sürecinde Yaşanan Sorunlar

Derya
17 Mayıs 2025 13:05
Yetkili Servis Ve Garanti Sürecinde Yaşanan Sorunlar
Ozan sonuçtan çok memnun

04 Eylül 2023 15:16
"Daikin'den Leyla hanım sorunumla ilgilendi, onun sayesinde servis eve geldi ve sorunu çözdü. Teşekkürler..."
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Yunus
28 Ağustos 2024 14:01
Daikin Yetkili Servisi Cihazlarımı Bozdu
Can sonuçtan hiç memnun değil

06 Temmuz 2024 12:17
Daikin Sensira Klima Arızası (Servisin Ve Müşteri Hiz. İlgisizliği)
Daikin Sensira Klima Arızası (Servisin Ve Müşteri Hiz. İlgisizliği)
Daikin Kategorileri