Dahlia Ürün Defosu İle İlgili Ve Mağazanın İlgisizliği

27 Eylül 2023 10:19

10 Ağustos 2023 günü Dahlia Bianca mağazasından gömlek ve şort takımı satın aldım. Ürünü 1 kere giydikten sonra, üzerindeki talimatlara göre çamaşır makinesinde sadece 2 ürünümü yıkamaya koydum. (ürünün etiketinde 30 derece yazmasına rağmen, leke olmadığı ve risk almak istemediğim için 20 derecede elde yıkama programında iki ürünümü yıkadım) Şortta çizgiler halinde koyu mavi siyah gibi renkler oluştu. Bunun üzerine 25 Ağustos günü mağazaya bu ürünü incelenmek üzere teslim ettim. Defalarca aramama rağmen hiçbir sonuç alamadım, genel merkezden aranacağım söylendi, hiçbir ilgili kişiye ulaşamadım. Bugün 27 Eylül, 1 aydan uzun bir süre oldu hala haber yok. İnternet sitelerinde ne kadar da güzel yazmışlar, "birbirimize saygıyla yaklaşalım, empati kuralım". Ben saygıyla yaklaştıklarını düşünmüyorum. Yaz bitti ben ürünlerimi 1 kere kullanabildim! Korumakta demişler, müşterilerinin haklarını koruyorlar mı? Ben şortun ve gömleğin tarafıma ücret iadesini istiyorum. Bu süreç çok fazla uzadı, saygı ve empatiden uzak bir şekilde. Üzerimde markanızı taşımak istemiyorum. Çevreme bu markayı reklam yapmak istemiyorum. Ben ilk defa böyle bir hizmet ile karşılaşıyorum.

Fatma sonuçtan hiç memnun değil

18 Ekim 2024 11:20

24 Nisan 2024 02:01

Seyfettin
24 Eylül 2023 12:50
Legato Pişmanlığı Müşteri Mağduriyeti
Beyda sonuçtan hiç memnun değil

Çilem Butik Müşteriye Davranışı Ve Elbise Kalitesi

19 Temmuz 2024 18:26
Bülent sonuçtan hiç memnun değil

03 Nisan 2025 12:39