Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Dacia Duster Garanti Dışı Arıza

16 Şubat 2023 20:38

28.07.2021 tarihinde Afyonkarahisar Demireller bayisinden sıfır kilometre olarak satın aldığımız Dacia Duster Prestige 1.0 Eco g benzin LPG li 19 bin kilometrede olan aracımızdan dün 15.02.2023 tarihinde İstanbul Başakşehir'de ilk çalıştırma, stop etme ve viteste ilk kalkış anında motor bölümünden bir ses duyduk. Aracımızı olduğu yerden hiç sürmeden Allianz yol yardım ile çekici vasıtasıyla İstanbul Dacia Gürses bayisine götürdük. Kayıt işlemleri yapıldı ve inceleme için aracımızı bıraktık. Bugün 16.02. 2023 tarihinde servise tekrar durumunu öğrenmek için gittiğimizde tarafımıza servis yetkilileri tarafından araçta kullanıcı hatasından kaynaklı olduğunu iddia ettikleri ve net olmamakla birlikte volan şanzıman vb. Bölgelerde kaynaklanmış olabileceği. Yine kesin olmamakla birlikte ortalama 32 bin tl masraf öngörüldüğü hatta ve hatta dahada fazla masraf çıkabileceği söylenerek garanti dışı işlem olduğu bildirilmiştir.

Ekte görüleceği üzere teklif formu tarafınıza gönderilmiştir. İstenirse ilgili yerlere şikayet vb. İşlemleri yapabileceğimiz ancak yine aynı sonucu alacağımız aktarılmıştır. Biz araç sahibi ve yakınları olarak aracımızın hali hazırda kilometre olarak garanti kapsamında olduğu için ilgili tamir bakım işlemlerinin bu kapsamda ücretsiz olarak yapılması gerektiğini. Aracımızın bahsi geçen volan ve diğer tahmini söylenen parça ve çalışır aksamlarında zaten kapalı bir yer olan kısımlara kişisel olarak bir zarar verebilmemizin mümkün olmadığını, dolayısıyla Gürses Dacia servis yetkililerinin söylediği üzere üzerimize atılı olan kullanıcı hatası ifadesini kabul etmemekle birlikte tüm haklarımızın saklı olması koşuluyla aracımızda meydana gelen mekanik arızanın aracın kronik, parça hatası vb. Arıza nedenlerinden kaynaklı olarak firma tarafından değiştirmesini talep ediyoruz. Renault Mais'e olan sonsuz güvenimizin ve müşteri memnuniyetimizin göz önüne alınarak değerlendirilmesini rica ediyoruz. Bu konunun sulh içerisinde çözülmesi ve idari makamlara yansımadan bizim mağduriyetimize olumlu cevap vereceğinize inanıyoruz. Siz kıymetli ilgilerden en kısa sürede yardım beklemekteyiz

Dr. O** Ü**
053697**

17 Şubat 2023 08:30 (Şikayetten 11 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Başvurunuz ile ilgili olarak, Müşteri Hizmetleri Yetkilimiz en kısa sürede sizinle irtibat kuracaktır. Saygılarımızla, Dacia Müşteri Hizmetleri

Omer

Geçmiş olsun, sonuç ne oldu acaba?

Yücel sonuçtan hiç memnun değil

Dacia Duster'da Erken Şanzıman Arızası Ve Yetersiz Destek Mağduriyeti

Yücel
04 Haziran 15:40
Emrah sonuçtan hiç memnun değil

Dacia Duster'da Kronik Vites Titremesi Sorunu

Emrah