Recep sonuçtan hiç memnun değil

07 Eylül 2024 02:09

D-Smart Kumandası hakkında Şikayetim

13 yıldır sadık bir D-Smart üyesi ve abonesiyim. Geçmişte gerek kumanda gerekse cihaz kalitesinden oldukça memnundum ve markanızın bu alandaki üstünlüğünü takdir ediyordum. Ancak, 2023 yılı itibarıyla, D-Smart ürünlerinin kalitesinde belirgin bir düşüş olduğunu üzülerek gözlemlemekteyim. Özellikle kumanda ve cihazların dayanıklılığı konusunda büyük sıkıntılar yaşamaktayım.

Son dönemde D-Smart kumandasının kronik sorunlarıyla karşı karşıya kaldım. Ekte sunduğum görselde de görüleceği üzere, kumanda tuşları kısa sürede işlevini yitirmekte ve ürün sürekli arıza vermektedir. İki ay içinde iki kez kumanda satın almak zorunda kaldım. Üstelik, D-Smart olarak başka bir kumanda seçeneği sunulmaması da müşteri memnuniyeti açısından büyük bir eksikliktir. Kumandanın kronik bir üretim hatası olduğunu düşünüyorum ve bu durumun tüketiciyi mağdur ettiğine inanıyorum.

D-Smart'a sesleniyorum: Fabrikasyon hatalı kumandalarınızla müşterilerinizi zor durumda bırakmayın. 13 yıllık bu uzun birlikteliğimizin ardından, sözleşmemiz sona erdiğinde büyük bir memnuniyetle alternatif çözümlere yöneleceğim. Kumandamın ücretsiz olarak değiştirilmesini talep ediyorum ve bundan sonra benzer sorunlar yaşanmamasını ümit ediyorum.

09 Eylül 2024 16:55 (Şikayetten 2 gün sonra)
09 Eylül 2024 17:00

Merhaba Gökhan Bey, Prosedürü zaten biliyorum, ancak burada asıl mesele prosedür değil, fabrikasyon hatası olduğuna inandığım kumandalarla sürekli mağdur edilmemizdir. Son iki ayda iki kez kumanda almak zorunda kaldım, bu da ürünün dayanıklılığı ve kalitesi konusunda ciddi soru işaretleri yaratıyor. Yani her sorun yaşadığımda kumanda satın almak yerine, bu kronik sorunun kökünden çözülmesini bekliyorum. D-Smart gibi bir markanın bu tür sıkıntılara daha çözüm odaklı yaklaşmasını ve ücretsiz kumanda değişimi gibi müşteri memnuniyetini artıracak adımlar atmasını talep ediyorum. 13 yıllık sadık bir müşteri olarak, bu konuda daha duyarlı bir yaklaşım beklerim. Saygılarımla, Recep Akçay

Çağlayan sonuçtan hiç memnun değil

Çağlayan
13 Mart 2024 18:01
Servet sonuçtan çok memnun

Servet
07 Kasım 2024 23:22
DSmart Cihaz Değişiminde Yaşanan Sorunlar Ve Yetersiz Destek
DSmart Cihaz Değişiminde Yaşanan Sorunlar Ve Yetersiz Destek
Taner sonuçtan hiç memnun değil

Taner
12 Mart 2024 14:04

İsmail
10 Temmuz 2023 19:31
Levent sonuçtan hiç memnun değil

Levent
12 Eylül 2023 11:51
D-Smart Alınan Değişim Ücretinin İadesi.
D-Smart Kategorileri