Hilal sonuçtan hiç memnun değil

D-Smart Net Müşteri Mağduriyeti

19 Aralık 2024 08:58
18 Aralık 2024 20:44

06.12.2024 nakil talebinde bulundum 09.12.2024 nakilin onaylandığı bilgisini SMS olarak aldım herhangi bir ekip gelmeyince aradım D-Smart'ı ekiplerin ücretli yönlendirildiğini söylediler fakat eksik bilgi vermişlerdi nakil aşamasında buna itiraz etmemle ses kaydı incelenip ekip ücretsiz yönlendirildi 13.12.2024 ekip geldi ve eski modemi iptal edip yenisini almam gerekiyormuş bu eksik bilgi yüzünden ekip modem eksik diye hiçbir işlem yapamadan gittiler bende hemen iade edip yeni modemi aldım tekrar arayıp ekip talep ettim eksik bilgiler yüzünden çok beklettiniz rica ettim erken ekip gönderin diye cumartesi 14.12.2024 kesin gelecekler dediler 14.12.2024 aksam tekrar aradım pazar günü çalışma günü olmadığını fakat sizin için arka planda görüşüp bizzat ekip göndereceklerini söylediler pazar15.12.2024 4:30 oldu arıyorum saat sekize kadar geleceklerinin garantisini veriyoruz dediler pazartesi 16.12.2024 oldu arıyorum saat 12:0 randevu oluşturulmuş geleceklerini söylediler oyalandığımı fark ettim ve ilk gelen ekibin numarası vardı özelden aradım o seklide geldiler Çünkü DSmart göndermiyordu salı günü17.12.2024 erteledi beni bayağı kandı r ı p oyalayıp ve eksik bilgiler verdiler hem maddi hem zaman kaybı yaşattılar kesinlikle çözüm üretmediler hala internet bağlantısı sağlamadılar umursamıyorlar mağduriyetim aboneliğimi iptal etmek istiyorum hem nakil ücretini hem de cayma bedelini alacaklarını söylüyorlar ben zaten sizinle devam etmek istemeseydim nakil talebinde bulunmadan ve 10gun sabretmeden iptal ederdim bu mağduriyetlerinizi göz önünde bulundurup cayma bedeli almaya hakkınız olmadığını görmeniz gerekiyor kesinlikle müşteri memnuniyetini önemsemiyorlar. 5435824436 numaradan DSmart aradığım bütün ses kayıtları dinlenirse her şey anlaşılacak çözüm üretmiyorsunuz ve beni aboneliğimi iptal etmeme zorluyorsunuz arıza kaydı için bile ücret talep ediyorsunuz kesinlikle müşteri memnuniyeti önemli olmayan firmaya tek kuruş ödemek bile israf aboneliğimi iptal etmek istiyorum sizin yüzünüzden ve kesinlikle ceza ödemek zorunda değilim ve ödemem de buna hakkınız yok kesinlikle DSmart tavsiye. Etmiyorum en ufak bir sorununuz dahi olursa onu çözmek yerine daha da sorun hale getiriyorlar ve sizi fazlasıyla mağdur bırakıp zarara uğratıyorlar benim psikolojim ve sabrim artık kalmadı müşteriyi kesinlikle ciddiye almıyorlar kesinlikle D Smart abonesi olmayan zihinsel yıpratırlar ve çok fazla oyalayıp zaman ve maddi kayıplara uğratıyorlar.

19 Aralık 2024 12:09 (Şikayetten 3 saat sonra)
23 Aralık 2024 16:26

Hala çözüm ve geri dönüş bekliyorum maalesef ciddiye alan geri dönüş yapan yok, üstelik müşteri temsilcisini arıyorum rencide edici gülüş atıyorlar

23 Aralık 2024 16:28

Arayacağız diye dönüş yapmışsınız fakat herhangi bir arama ve ya SMS gelmedi tarafıma bunu ciddiye aldığınızdan bile emin değilim

23 Aralık 2024 16:52

İnternet arıza kaydınız olumlu olarak sonuçlanmıştır Hilal Hanım. Şu an internet bağlantınızın aktif olduğunu görüyorum. Sİzlerden de teyit almak isterim. Destek almak istediğiniz bir konu olması durumunda buradan benimle iletişime geçmenizi rica ederim. Bilginize sunarım. Sevgiler, D-Smart

23 Aralık 2024 16:54

Yazdığım şikayeti detaylı okuyup incelediğinizden emin değilim ben sizinle devam etmek istemiyorum aboneliğimi herhangi bir ceza ödemek zorunda bırakmadan iptal etmenizi istiyorum lütfen

23 Aralık 2024 16:56

17 gün oyaladınız sadece ve herhangi bir çözüm üretmediniz mağdur bıraktıkça bıraktınız sizden asla bir çözüm gelmedi tarafıma maalesef

İnternet Bağlantısı Olmadan Fatura Kesilmesine Çözüm Bekliyorum

17 Ekim 15:51

D-Smart İnternet Hizmetinde Sürekli Kesinti Ve Çözüm Eksikliği

13 Ekim 20:58
Cihan sonuçtan hiç memnun değil

D-Smart'tan Haksız Fatura Ve Yetersiz Destek

11 Eylül 20:35