Nurgül sonuçtan hiç memnun değil

Cy Yapı Prefabrik Bartın, Sözünde Durmama Ve Paramı Geri Alamamam.

Cy Yapı Prefabrik Bartın, Sözünde Durmama Ve Paramı Geri Alamamam.
23 Nisan 2024 20:45

Cy Yapı Prefabrik Bartın yaklaşık bir buçuk yıl önce benden ev yapacağım diye 300 bin lira paramı aldı. 3 ayda teslim ederim dediği evi izinleri biz alacağız diyerek sözleşmeyi de kendi çıkarlarına uygun hazırlayarak beni oyaladılar ve paramı işlettiler, vereceğiz deyip parça parça bir kısmını verip, kalan paramı vermediler. Enflasyon farkıyla param eridi zaten o zaman ev yaptırabildiğim paraya şu an tarlama tel bile çektiremiyorum. Sizlerde paranızı kaptırıp bir şey imzalamayın. İnsanların yıllardır alın teri ile kazandıkları bu şekilde heba olabiliyor maalesef.

23 Nisan 2024 21:20 (Şikayetten 35 dakika sonra)
23 Nisan 2024 21:40

T

23 Nisan 2024 21:42

Tabii ki istediğiniz yere başvuru yapabilirsiniz bende yapacağım zaten, size inanıp güvendim ve sevdiğim insanlarında paralarından olmasına sebep oldum ne yazık

23 Nisan 2024 21:46

300 bin liraya yaptıkları tek şey görseldeki temel

Sibel
Sibel

Bizde mağduruz lütfen bizimlede iletişime geçer misiniz

Lütfiye

Sibel hanım merhabalar mağduriyetiniz giderildi mi

Lütfiye

Sibel hanım ınstgrqmdan bana ulasabilirmisiniz bizde mağduruz neler yapmadık bir sonuç alamadık lütfiye elikk

Hüsnü
Hüsnü

Nurgül hanım, konu ile ilgili sizinle irtibata geçmek istiyorum, lütfen irtibat numaranızı paylaşabilir misiniz? Teşekkürler.

Bartın Cy Yapı Prefabrik Dürüst Değil

20 Temmuz 2024 15:09
Necip sonuçtan hiç memnun değil

Cy Yapı Prefabrik Sözleşme Sonrası Verilen Sözlerin Tutulmaması Ve Ödemede Sürekli Oyalama

30 Mayıs 2025 15:40
Yildiz sonuçtan hiç memnun değil

Marka Prefabrik Hatay Deprem Mağduriyeti

17 Şubat 2024 20:03