T. C. Cumhurbaşkanlığı Engelli Araç Kullanımında Aile Üyeleri Kısıtlaması!

22 Ekim 2024 00:08

Dedem %93 görme engelli ve daha bir çok hastalığı mevcut. Aynı hanede yaşıyoruz. Sürekli hastanelere gidiyoruz. Babamın şoförlüğü yok.

Engelli araç alımında torunu olarak benim kullanmam yasakmış. Gelin, damat kullanır yazıyor yönetmelikte.
Bu çok saçma değil mi? Türk toplumunda kalabalık aileler oldukça yaygın. Bu durumda torunun, dedesinin ihtiyaçlarını karşılayamaması gibi saçma bir durum olabilir mi? 2024 yılı için bu yanlıştan dönülmesini umuyoruz. Şanlı Devletimizden yardım bekliyoruz...

profile profile profile

Özcan
Özcan

Benim de aynı durumun var ve dedemin hayattaki yaşayan en yakını benim 1. Derece akrabası da yok. Hastane yolculuklarımızda sıkıntı yaşıyoruz. Yetkililerin bir kez daha bu konuyu düşünmesini rica ediyoruz.

Sinan
Sinan

3 gün önce çıkan yeni yasa ile daha da zorlaştırdılar benzer durumu bende yaşıyorum. Aynı binada altlı üstlü oturuyoruz ve amcamla yengem kalıyor sadece evde. Yengem yaşlı başlı ehliyeti olmayan birisi babam kamyon şoförü bir var bir yok mecbur yeğeni olarak sorumluluk bana düşüyor. Bu durumda elinizi vicdanınıza götürmenizi rica ediyorum sayın yetkililer.

Sinem
Sinem

Hangi yönetmeliğe dayandırıyorlar bunu acaba? Dayanaklarını bulamıyorum bir türlü

Yavuz
Yavuz

Merhaba torun kullanırsa ne oluyor ceza yazılıyor mu bir arkadaş bu kısıtlama kalktı demiş

T. C. Cumhurbaşkanlığı Engelli Araç Torun Kullanımı

29 Aralık 2023 10:16