Enes sonuçtan hiç memnun değil

Craftrise Açılmıyor Ne Yapmalıyım

Craftrise Açılmıyor Ne Yapmalıyım
01 Ekim 2023 12:06

Craftrise açılmıyor, launcher açılıyor ama açılırken yüklenme kısmı 8/10 da takılı kalıyor ve hiçbir şekilde açılmıyor 2 gündür bu sorunu yaşıyorum. Nasıl çözebilirim (Launcher'ı en az 10 kere silip indirdim ve craftrise'ı en az 10 kere silip tekrar yükledim belki sorun hesaptadır diye yeni hesap açıp denedim işe yaramadı)

01 Ekim 2023 11:53

Craftrise açılmıyor, launcher açılıyor ama oyun açılırken gelen yüklenme ekranı 8/10 da kalıyor ve hiçbir şekilde açılmıyor bu sorunu 2 gündür yaşıyorum ne yapmalıyım (Launcher'ı en az 10 kere silip tekrar yükledim aynı şekilde craftrise'ı silip en az 10 kere tekrar yükledim belki sorun hesaptadır diye yeni hesap açıp denedim hiçbir şekilde düzelmedi)

26 Nisan 2024 20:31 (Şikayetten 6 ay sonra)

Merhabalar, Yaşadığınız durum için üzgünüz, konu hakkında size yardımcı olmak istiyoruz. Size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. İyi günler dileriz, CraftRise Ekibi.

Yigit
Yigit

Bu benim başımada gelmişti, çözümü launcheri açıyorsun görev yöneticisine giriyorsun craftrise launcheri buluyorsun görev yöneticisinden launcheri kapatıyorsun sonra craftrise'ı açtığında sorun düzelmiş oluyor.

Craftrise Mac OS Erişim Sorunu

06 Şubat 2025 17:41