Sözde Eğitim Kurumu Hamidiye Çözüm Koleji

02 Ekim 2023 12:45

Çocuğumuz 1. Sınıfa başlayacağı için kısıtlı imkanlar çerçevesinde Haziran 2023'de Hamidiye Çözüm Koleji'ne kayıt yaptırmaya karar verdik. Görüşme için gittiğimizde Arhavi'den okula servis olacağı iletildi bize. Neyse biz çocuğumuzun kaydını yaptırdık okula ve Ağustos ayında da serviste sıkıntı olacak mı diye diye de aradık okulu ve mağdur edilmeyeceğimiz aktarıldı bize. Eylül ayının başında okula başlamış oldu çocuğumuz. Okulda lazım olabilecek tüm ihtiyaçlarını karşıladık. Bunun üzerine okullar açılmış olmasına rağmen bize servis ayarlayamadıklarını, servisin olmayacağını ilettiler. Konuyu defalarca kendilerine iletmemize rağmen herhangi bir çözüm bulamadılar Çözüm Koleji yetkilileri. Bizi başımızın çaresine bakmak üzere kendi halimize bıraktılar. Okula kayıt yaptırırken herhangi bir şart sunmadıkları ve çocuk hakkında da herhangi bir bilgi istemedikleri halde 11 Eylülde okulların tam anlamıyla açıldığı ilk gün okul çocuğumuzdan şikayetçi olmaya başladı. Bizi ilk günden okuldan kayıt silmek ile tehdit ettiler. Bunun üzerine çocuğumuzu çocuk psikiyatristine götürdük ve dehb teşhisi konuldu. Biz tedaviye başladık. Buna rağmen çocuğumuza ve bize psikolojik baskı yapmaya devam ettiler. Okul Müdürü N******* bey 27.09.2023 günü beni arayıp tolere edemediklerini cuma günü yönetim kurulunun toplanacağını ve okul değiştirme kararı alınacağını anlamsız bir konuşma şekli ile bana iletti. Bunu üzerine tabi ki bu zihniyette bir okula ben çocuğumu değil evcil hayvanımı bile güvenip bırakamayacağım için 28.09.2023 günü apar topar okula gittik ve şahıs ile konuştuk. Çocuğu okuldan alacağımızı ilettik kendilerine ve muhasebe ile görüşmemizi söyledi. Muhasebeye gittiğimizde de zaten biz daha gitmeden yönetim kurulu kararını bile beklemeden kendileri hesabı günlük olarak yapıp hazırlamışlardı. Bu nedir Allah aşkına? Bu nasıl bir ''Modern Eğitim'' anlayışı. Utanmadan bir de kesinti yapılmış bizim ödediğimiz tutardan. Şunu merak ediyorum okullarınıza Müdür seçerken herhangi bir kriteriniz var mı? Bir okul müdürünün nasıl çağın hastalığı olan dehb'den haberi olmaz? Ayrıca bize diyor ki; ''Okulda birkaç kişi daha var kendisini gizliyor. Bir tane de kaynaştırma öğrencisi var onu da çıkaracağız meydana.'' Bu nasıl bir konuşma şeklidir? Bu adamın kaynaştırma öğrencisi ne demektir bundan haberi yok mu? Allah aşkına soruyorum size : Bu nasıl bir eğitimcilik? Gerçekten bu Hamidiye Çözüm Koleji sizin denetiminiz altında açılıp eğitim veren bir kurum mu?

05 Ekim 2023 10:28

Çözüm koleji genel merkeze şikayet iletmeme rağmen sadece arayıp ilgilendiklerini ilettiler. Şikayeti yine buradan da oluşturdum ama herhangi bir açıklama yok hala. Hamidiye Çözüm koleji ile ilgili sorunlar yaşamıştık. Bana bir açıklama yapılana kadar da şikayetime devam edeceğim. Böyle bir eğitim anlayışı yok. Böyle bilinçsiz okul müdürleri olamaz. Böyle bir eğitim anlayışı olamaz. Yazık gerçekten. Bu eğitim değil tamamıyla ticaret. Böyle insanlara gelecek emanet edilemez. Hiç mi kriteriniz yok okula müdür seçerken hala merak içerisindeyim? Daha 1. Sınıfa başlayacak olan çocuk için kayıt yaparken hiçbir kriter sunmazken sonrasında bizi psikolojik bir sürece sokmaya ne hakkınız var? Bu son şikayetim de olmayacak. Bilginize... O sözde müdürün huzurunu bozana kadar da devam edeceğim.

Dilan sonuçtan hiç memnun değil

Kreşte Oğluma Yapılan Haksızlık Ve İlgisizlik

07 Ocak 2025 05:48

Kağıthane Çözüm Koleji Şikayeti

26 Mart 2025 12:35
Ugur sonuçtan hiç memnun değil

Verilen Sözler Tutulmadı, Paramın Tamamını İstiyorum

02 Eylül 2025 21:58
Doruk sonuçtan hiç memnun değil

Bahçeşehir Koleji'nde Yaşanan Olumsuz Deneyim: Çocuğumun Güvenliği Ve Mutluluğu Tehlikede

17 Nisan 2025 10:51
Reyhan sonuçtan hiç memnun değil

Yedi İklim Okulları Kötü Muamele Kurum Sorumsuzluğu

22 Eylül 2023 12:25