Kagan sonuçtan hiç memnun değil

Cosori 5.5 Litre. Airfryer

24 Haziran 2023 23:44

Cosori airfry 5.5 litre ürünümü Amazon Türkiye'den 1.5 ay önce aldım. Düzgün çalışan ürün tam 1.5 ay sonra bozuldu ve fişe takmama rağmen hiçbir şeyi çalışmıyor ve arızalandı. Cosori resmi sitesinden ilgililere ulaşamıyorum. Siteleri üzerinden servis kaydı başvurusu yapmama ve iletisim bölümünden ulaşmaya çalışmama rağmen herhangi bor dönüş yok.

profile profile
28 Haziran 2023 00:19

Fatura ektedir

Yorumlar (7)

Yener

Aynı sorun aynı arıza servisi yok ama garantisi var.

Yener

Sayın Kagan Sizin için sonuç almanıza sevindim. Umarım bende olumlu sonuç alırım.

Kagan

Konuyla ilgili amazonla iletişime geçtim. Süreç 1.5 ay kadar surdu. Ürün kullanıldığı için deposu kabul etmedi ancak uzun yazışmalar ve görüşmeler sonunda ürünün değişimini sağladılar. Ancak cosori servis ve turkiye sitesinden ne donen var ne açan. Amazon yardımcı olacaktır.

Şeyma
Şeyma

Merhabalar. Bugün aynı sorunu bende yaşadım. 30 Mart'ta almıştım Amazondan. Orayla iletişime geçtim ve bana iade edebilirsiniz dediler kabul ettim ve iade kodu gönderdiler. Parayı yatıracaklarmış değişim olmuyormuş. Yarın iadeye göndereceğim bakalım. Siz bir sonuç alabildiniz mi acaba?

Yener

Maalesef ürünü gönderin diyorlar. Ama ben 12 Haziran'da gönderdim. Hala depo da inceleniyor diyorlar. İade değişim kodu da var... Süreç bayağı uzun.

Kagan

Urunu degistirtebildim. Ancak 1.5 ay kadar surdu değerlendirme ve değişim. Cosori markasıyla ilgili ulaşabileceğiniz tüm iletisim numaraları ve mailleri dönüş yapmıyor. Kısacası ürünle ilgili amazonla iletişime geçmekten başka bir care kalmıyor.

Buket
Buket

Şeyma hanım bana da aynı şekilde ürünü gönderttiler, şimdi de depoda ürününüz kullanılamaz durumda olarak belirtildiğinden para iadeniz uygun değildir gibi akıl almaz bir yanıt veriyorlar. Çözüm alabildiniz mi

Cevher
03 Temmuz 2023 13:26