Nihan sonuçtan hiç memnun değil

Corendon Airlines Hasarlı Bagaj Ve Önerilen Fiyat

14 Nisan 2024 23:44

Merhaba,

yurt dışı uçuşlarımın arasında ilk defa hasarlı bir valizimin olduğu bir uçuş deneyimi yaşadım. Dört tekerlekli sağlam, yeni bir valizimin bir tekerleği tamamen kırılmış bir şekilde ulaştı ve dört şehir değiştirmeyi planladığım hareketli bir Avrupa tatili için maalesef üzücüydü.

Öncelikle hasarlı bagaj için Düsseldorf havaalanında Corendon Airlines'ın kendi ofisi olmadığı için havaalanının bir hasar kayıt ofisine gidip tespit için bayağı bir zaman harcadık. Oradaki memurun ortalama önerdiği fiyat 80 Euro oldu, çünkü sağlam ve yeni bir valiz olduğu açıktı.

Maalesef Corendon Airlines bize sadece 25 Euro ödedi. O paraya valizin alınması mümkün olmadığı gibi, hasar yüzünden hem konforlu bir seyahat imkanımız hem de toplu taşıma araçlarıyla seyahatimiz engellendi. Sonuç olarak, taksi kullanmak zorunda kaldığımız için bize pahalıya patlayan bir tatil oldu diyebilirim.

Corendon Airlines ile ilk seyahat deneyimimizdi, ekonomik olduğunu ama güvenilir olmadığını ve müşteri memnuniyetinin de önemsenmediğini düşünüyorum.

Umarım bu sorunlarımızı dikkate alırlar.

15 Nisan 2024 09:34 (Şikayetten 9 saat sonra)

Günaydın, sorumlu departmanımızla zaten iletişim halinde olduğunuz için, başka sorularınız olursa lütfen onlarla tekrar iletişime geçmekten çekinmeyin. Saygılarımızla.

Nihan
Nihan
15 Nisan 2024 09:37

Hangi birimle iletişime geçmeliyim? Gelen mail no reply maili olduğu için iletişim kurulamıyor

01 Ağustos 2024 11:27
Corendon Airlines Bagajı Kırık Halde Verdi.
Corendon Airlines Bagajı Kırık Halde Verdi.

20 Mayıs 2024 23:42
Corendon Airlines Kırık Bagaj Parçalanmış