Halil sonuçtan memnun değil

19 Mart 2024 10:58

Tamam, bir şekilde dişlerimizi kaybettik ama bunun yanında güvendiğimiz marka Corega, bizleri hayal kırıklığına uğratıyor. Artık maalesef önceden 12 saat süren diş protez yapıştırıcısının etkisi, şimdi altı saatle sınırlı gibi kısa sürede özelliğini yitiriyor. Bunu Corega'nın üretiminde yer alan kişilere duyurmak istiyorum ki çözümünü araştırsınlar. Önceden 40 TL'ye aldığımız ürün şimdi 130 TL gibi rakamlarla satılıyor ve kalitesi de eskisinden çok düşük. İnşallah bu yazdıklarıma kayıtsız kalmazsınız, Corega yetkilileri. Bizleri diğer marka olan ve şu an kalite olarak sizden üstün olan F markasına yönelmemizi istemezsiniz.

19 Mart 2024 12:24 (Şikayetten 1 saat sonra)
22 Mart 2024 15:59

İyi Günler Corega yetkilileri Şikayetim den sonra arandım gayet güzel bir şekilde yetkilileri uyaralım ürünün kodunu alalım diyen birisi çıktı ve akabinde adresimi aldılar sizlere müşteri memnuniyeti adı altında ürün göndereceğiz dediniz fakat 4 gün oldu ne gelen bir ürün var ne de kargo teşekkürler aramanız için ama dediğiniz ürünler veya ürünlerin elime ulaşmadığını bilmenizi isterim.

22 Mart 2024 16:18
25 Mart 2024 01:11
Corega Diş Protez Yapıştırıcı Kalitesizliği

Teşekkür ederim Corega yetkilileri Üretmiş olduğunuz ürün daha doğrusu hata varsa düzeltilmesi şikayetim için bana 1 adet Corega ürünü göndermişsiniz gene de teşekkürler ama şunu da belirtmek isterim 3 ürün siparişi verdim diğer 2 si de hatalı bir ürün ise verdiğim paraya da üzülürüm

01 Nisan 2024 11:40

Corega yetkilileri Duyarlılığınız için teşekkürler en son görüşmemize (25.03.2024) istinaden sizlere 2 adet daha ürün göndereceğiz demenizin üstünden 8 gün geçmesine rağmen elime bir kargo ürün gelmediğini bilmenizi istiyorum.

01 Nisan 2024 12:05
06 Nisan 2024 19:13

Corega yetkilileri sizlerle en son telefonla görüşmemizde 2 adet ürünün 10 gün içinde kargo tarafından teslim edileceğini belirttiniz fakat 25.03.2024 tarihinden 06.04.2024 tarihine kadar 13 gün geçmesine rağmen elime bir ürün geçmediğini üzülerek bildirmek isterim.

13 Nisan 2024 10:44

Maalesef kötü bir müşteri memnuniyeti yaşadım

12 Nisan 2024 22:06

Kalitesiz Corega Diş Protez Yapıştırıcı

10 Ekim 2023 15:57
Durmuş sonuçtan çok memnun

Durmuş
27 Haziran 2024 21:21
"Telefonda konuşan Altan bey beni sabırla dinlediği için teşekkür ederim"
Corega Diş Protezi Yapıştırıcısı
Corega Diş Protezi Yapıştırıcısı