ÇORDAŞ Fatura Mesajı

31 Temmuz 2024 01:07

Evde olmadığım halde doğalgaz kullanmıyorum telefon yoluyla mesaj yolluyorlar bu kadar borcunuz var diye 170 TL her ay sisteme girdiğimde borcunuz yok diyor ama anlamadığım konu şu corlugaz yazıyor ne internet ne de hiçbir yerde corlugaz firma yok telefon numaramı kim veriyor doğalgaz şirketleri insanı izin almadan nasıl numaramı paylaşabiliyor buna izin vermiyorum. Bir de 170 TL borcunuzu bulunmaktadır ihbarname kağıdı bıraktık diye mesaj atıyorlar böyle şey olamaz.

05 Ağustos 2024 13:34

Benim ev doğalgaz faturası babamın üstüne kayıtlı ama benim cep telefonu numarasına 170 TL borç çıkıyor cordaş kayıtlı simdi ise mesaj da Marmara gaz çölü yazıyor anlamış değilim 3 aydan beri evde yokttum doğalgaz kapalı olduğu halde nasıl fatura geliyor benim adıma telefonlar bile cevap vermiyor arıyoruz cevap yok 681545 ama gelen mesajla numara değişik sorgulama yapıyorum fatura bile çıkmıyor ev bile fatura gelmiyor bu nasıl iş ilgili birimlere rica ediyorum fatura yollayın yeriniz bile belli değil açık adresiniz bile yok

Burak sonuçtan hiç memnun değil

18 Kasım 2024 14:50
Doğalgaz Faturası Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri İlgisizliği
Merve sonuçtan hiç memnun değil

16 Ocak 2024 11:10

18 Mart 14:46