Hüseyin sonuçtan çok memnun

İlk Uçuşta Kaybolan Drone Kabusu

22 Ekim 2024 15:17

21.10.2024 tarihinde Media Markt'tan almış olduğum Corby CX020-2B Smart Atlantis model drone, güvenli olması adına açık havada uçurmak için çalıştırdım, yüksek olmayan bir seviyede uçururken (2-4 metre arası) kullanma kılavuzunda yazdığı gibi oto pilota sürmek istedim. Drone birden ileri ve yukarı yöne uçmaya başladı. Oto pilottan çıkarmama rağmen komut almadı ve gökyüzünde gözlerden kaybolup gitti. Bir gün önce oğlumla hevesle aldığımız drone maalesef ilk uçuşunda hevesimizi kursağımızda bıraktı. Kumandası elimizde drone'u uçuşa başlatmadan önce kullanım kılavuzunu okudum ve bataryalarını tam doldurdum. Yanımda deneyimli birisi olmasına ve Güneşli, sakin bir hava olmasına rağmen drone gökyüzünde uçarak kendiliğinden kayboldu aradık bulamadık. Bu haliyle uçup gittikten sonra şarjı bitince umarım tehlikeli bir duruma yol açmamıştır. Firmadan konuyla ilgili zararımı telafi etmelerini talep ediyorum.

22 Ekim 2024 15:30 (Şikayetten 12 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Talebiniz ilgili birimlere yönlendirilmiştir. İnceleme yapılarak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Corby Drones ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Corby Drones Müşteri İletişim Merkezi

22 Ekim 2024 15:37

Değerli Müşterimiz , Tarafınıza geri dönüş yapılarak şikayetiniz hakkında detaylı bilgi verilmiştir. Corby Drones Müşteri İletişim Merkezi

Emrah
Emrah

Merhabalar Hüseyin bey aynı sorunla bende karşılaştım sun aldım bugün kayboldu bir sonuca ulaşabildiniz mi teşekkür ederim

İlk Uçuşta Kaybolan Drone Mağduriyetim

17 Ekim 2025 21:41
ilk-ucusta-kaybolan-drone-magduriyetim-2.jpg
ilk-ucusta-kaybolan-drone-magduriyetim-1.jpg
Emrah sonuçtan çok memnun

07 Ocak 2025 18:56
"Merve hanıma ilgisi için teşekkür ederim"
İlk Uçuşta Kaybolan Drone'un Hayal Kırıklığı
Serhat sonuçtan çok memnun