Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Webhelp Kim Oluyor Da T.C. İstiyor?

24 Mart 2023 00:09

Eşim Kariyer üzerinden müşteri temsilciliği işlerinden birine başvuruda bulundu. Kısa süre içerisinde kendisine webhelp diye bir firma tarafından dönüş yapıldı. Yapılan ön görüşme sonrasında kaydınızın tamamlanması için t. C. Kimlik numaranızı vermek zorundasınız dediler. Eşim de saf iş için heveslenip bilgilerini vermiş. Fakat daha sonra bu şirketin çok kötü işler çeviren paravan bir şirket olduğunu öğrendim. Kariyer üzerinde gelen giden herkes bu şekilde ilan açabildiği için kendilerinden de şikayetçiyim Ama asıl şikayetim insanlardan zorla özel bilgilerini alan webhelp firması.

Yunus
03 Nisan 2023 12:34

Sözde iletişim kurmak için aradılar. Fakat mesai saatinde olduğum için akşam arayabilir misiniz dedim, tamam deyip kapattılar. Bir daha da aramadılar. Sakın bunlarla iletişime girmeyin, özel bilgilerinizi istiyorlar.

Yunus
28 Nisan 2023 09:21