Zeynep sonuçtan memnun

Webhelp İş Görüşmelerinden Önce T. C. İstiyor!

26 Nisan 2024 01:25
Zeynep'in Teşekkür Mesajı
“Teşekkür ederim dönüş yapıldığı için”

Webhelp tarafından iş görüşmesi için arandım. Online görüşme yapılacağını söylediler ve ben de kabul ettim. Görüşme için iki adet link gönderildi. SMS yoluyla hemen t. C. Kimlik numarası istendi. Anlık olarak t. C. Kimlik numaramı girdim ve sonrasında şüphelenmeye başladım. Daha görüşme yapılmadan ve işe başlamadan, ne t. C. Kimlik numaramı verdim ne de genel yetenek testine başladım. Hiçbir şekilde görüşmek istemiyorum. Mülakata davet etmeden önce t. C. Kimlik numarası durumunu açıklamaları gerektiğini düşünüyorum. Özel bilgilerimizin bir kurum tarafından alınmaması gerektiğine inanıyorum. Tarafım adına hiçbir işlem yapmadığımı, t. C. Kimlik numaramın alınmasından dolayı adıma yapılacak herhangi bir işlem ya da açılacak herhangi bir dava veya işlemden sorumlu olmadığımı, asla sorumluluk kabul etmediğimi ve ıslak imzam olmadan ya da rızam dışında yapılan her türlü işlem için mesuliyet kabul etmediğimi bildiririm. Olası sıkıntılara karşı kendimi güvence altına almak amacıyla bu şikayet dilekçesini yazıyorum. Ne yazık ki güven vermiyorsunuz.

26 Nisan 2024 14:43 (Şikayetten 13 saat sonra)

Merhaba Zeynep Hanım, Yaşadığınız deneyimi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Yaptığımız görüşme sonucunda süreçlerimizi daha iyiye taşımak için çalışmalarımıza devam ettiğimizi bildirmek isteriz. İyi günler dileriz.

Zeynep
26 Nisan 2024 14:45

Dönüş yapıldı webhelp tarafından az önce aranıldım. Gerekli ve detaylı açıklama tarafıma yapıldı. İlgilenildiği ve bilgilendirildiği için teşekkür ederim.

Zeynep
26 Nisan 2024 14:48

Teşekkür ederim dönüş yapıldığı için

Webhelp T. C. İsteme Sorunu

23 Nisan 2024 22:28

29 Şubat 2024 18:41

Webhelp Bilgi Toplaması Mı Gerçekleşiyor, İnsanları Boş Vaat Vermeyin!

Yasemin
18 Mart 2024 14:47