Alize sonuçtan hiç memnun değil

Colendi Müşteri Hizmetleri Tamamen Profesyonellikten Uzak

02 Temmuz 2024 04:56

Uzun zamandır Colendi hazır limit müşterisiyiz. Bu şikayeti ikinci kez yazıyorum, ilkinde silmem rica edildi. Sildim, ilgileneceklerini söylediler. İlgilendiler, sonuç olarak 6 ay sonra aranılarak dekontlarımın bulunduğu ve hiçbir borcumun olmadığı söylendi. Telefonu bu şekilde kapattık, beni arayan numara 0 (539*********16'ydı. Konu şöyle: Eşimin Colendi hazır limitinden Migros alışverişi yaptık. Daha sonra biraz gecikmeli olarak borcumuzun tamamını kapattık. Benim banka hesabımdan EFT olacak şekilde bu borç uygulamadan silinmedi. Kendilerini aradığımda dekont istediler, gönderdim. Sistemsel bir arıza olduğunu söylediler. Borcumun olmadığını teyit ettik. Sonrasında epey uzun zaman sonra bana bir icra kağıdı geldi. Eşimin borcu olduğuna dair avukatı arayıp bu borcu kabul etmediğini, ödeme yaptığımı söyledim. Ses kayıtlarının dinlenmesini rica ettim. Colendi müşteri hizmetleri maillerinde dekontlar mevcuttur. Uzun uğraşlar ve çoklu telefon görüşmeleri sonrası beklemem gerektiği söylendi. İki ay önce beni Colendi müşteri hizmetlerinden bir beyefendi aradı, dekontlarımın maillerinde bulunduğunu ve hiçbir borcumuzun olmadığını söyledi. 4 gün önce eşimi başka biri Colendi müşteri hizmetlerinden arayıp borcun 12 bin TL olduğunu, ödeme yapması gerektiğini söylemiş. Gerçekten insan delirir, ne yapmaya çalışıyorlar anlamadım. Saçma sapan bir durum ve çok rahatsızız!

profile profile
02 Temmuz 2024 09:12 (Şikayetten 4 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, MoneyPay uygulaması üzerinden gerçekleştirmek istediğiniz tüm işlemler ve iletmek istediğiniz talep/şikayetler için Moneypay Müşteri Hizmetleri destek almanızı rica ederiz. Mutlu günler dileriz. Colendi Müşteri Hizmetleri

02 Temmuz 2024 20:46

Asla bilgili kişilerle görüşemiyorum. Beni en son arayan yetkili kişi arayıp açıklama yapmalı. Nedir bu?

Serhan
Serhan

Aynı sıkıntı yi bende yaşadım uygulamadaki mail e hata görüntüsünü attım ama müşteri hizmetleri dedi ki o mail kullanılmıyor

Ödenmiş Borç İçin İcra Ve Avukat Masrafı Şoku

20 Kasım 2024 12:06
Ödenmiş Borç İçin İcra Ve Avukat Masrafı Şoku
Sevgi sonuçtan hiç memnun değil

Colendi Borç Ödeme Sorunu Ve Hesap Blokesi

Sevgi