Coldwell Banker Danışman Tarafından Hem Oyalandım Hem De Hakarete Uğradım

Fernuş
22 Mart 2024 00:187.209

20 Mart 2024 çarşamba günü saat 16:19'da sahibinden.com sitesinde 112****253 numaralı ilanı bulunan İzmir platin sitesindeki daireyi görmek üzere n***** isimli danışmanı 053****24 numaralı telefondan aradım. Kendisi Bornova'da olduğunu ve gelemeyeceğini belirtti ve ertesi gün için saat 11:30 ile 12:00 arasında sitenin önünde buluşmayı teklif etti. Ertesi gün saat 11:40'ta kendisini arayıp 12:10'a kadar gecikebileceğini ifade ettim, ben de saat 12:45'te bir yolcu karşılamam gerektiğini ve fazla vaktim olmadığını söyledim ancak kendisi kesin olarak orada olacağını teyit etti. Ben de saat 12:10'da arayarak sitenin önünde beklediğimi ilettim ve bayanın hemen çıkacağını söylediğini öğrendim. Gecikme olabileceğini düşünerek randevuyu ertelemeyi önerdim ancak 'hemen geliyorum' yanıtını aldım. 15 dakika daha bekledikten sonra tekrar aradığımda trafikte olduğunu ve 5-10 dakika içinde varacağını ifade etti. Ben de geç kaldığımı ve ayrılmak zorunda olduğumu belirttim. 10-15 dakika sonra tekrar arayarak geldiğini söyledi. Ben de geç olduğunu ve bir satış temsilcisi olarak randevu saatinde orada olması gerektiğini hatırlattım ve başka bir danışmandan randevu alabilmek için ofisin numarasını istedim.
Bu talebim üzerine başka bir çalışan telefonu alarak mazeret bildirirken n****hanım'ın yüksek sesle rahatsız edici ifadeler kullandığını duydum. 0232****88 numaralı telefondan ofislerini arayarak çalışanın hem geç kaldığını hem de beni oyaladığını ve saygısızca davrandığını bildirdim ancak ilgilenen olmadı. Sizler gibi kurumsal bir şirketi temsil eden bir kişinin bu davranışlarını ve şirketinizin bu duruma karşı alacağı tutumu merak ediyorum.

KW Türkiye  İzmir Seyrek Kiracı Mağduriyeti

Barkın
6 Temmuz 2023 06:576.877

İzmir Seyrek bölgesine bakan KW çalışanı Y***Ç***  tarafından 1 aydır mağdur edildim ve ediliyorum. Üstüne bir de dün te...

RE/MAX Müşteri İle Konuşma Üslubu

Gökhan
Gökhan
RE/MAX
21 Aralık 2023 11:506.396

"Beni arayarak gerekli açıklamayı yapan mustafa köse ye teşekkür ediyorum, işlerinizde kolaylıklar diliyorum"

Öne ÇıkanKonular